« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
NOVOSTI

Nova Dacia Duster u Frankfurtu

Naglašenog terenskog stila, nova unutrašnjost, bogatija oprema, novi benzinac TCe 125 i nepromijenjena početna cijena od 10.490 eur

Sjajne promjene na bolje
Sjajne promjene na bolje (Automania)
Više o

sajam automobila u Frankfurtu

,

novi model

,

cijena

,

Dacia Duster

Nova verzija Dacia Dustera premijerno je predstavljena na autosalonu u Frankfurtu, a novi model donosi poboljšanje izvana i revoluciju iznutra. Unaprijeđeni Dacia Duster temelji se na stilskim obilježjima koja su doprinijela njegovu iznimnom uspjehu, a novi dizajnerski zahvati snažnije naglašavaju njegove terenske mogućnosti.

Prednji je kraj promijenjen i krase ga nova maska hladnjaka ukrašena dvjema kromiranim vrpcama i s novim, niže postavljenim usisnikom zraka te nova prednja svjetla s dvostrukom optikom i dnevnim svjetlima. Promjene naglašavaju Dusterovu snažnu prisutnost na cesti i robustan, nezaustavljiv karakter.

Novi krovni nosači s natpisom Duster naglašavaju njegov karakter SUV-a, a novi 16-inčni aluminijski naplatci „Dark Metal" i cjelogodišnje gume oživljavaju profil novog Dacia Dustera. Straga, nova svjetla odražavaju dizajnerske elemente prednjeg kraja, ponajviše uporabom kroma.

Kromirana ispušna cijev i novi natpis „4WD" zaokružuju promjene u vanjskom izgledu i dodatno naglašavaju Dusterovu osobnost. Novi Dacia Duster dostupan je i u posve novoj tamnosivoj boji, Comete Grey.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

10.09.2013. 13:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh