« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Nissan Pulsar - novi adut za C segment

Nissan Pulsar ima premijeru 20. svibnja - dolazi Nissanov odgovor na VW Golfa, a ovim modelom Nissan se vraća u C segment

Nissan Pulsar se vraća
Nissan Pulsar se vraća (Automania)
Više o

predstavljanje

,

Nissan Pulsar

,

C segment

Nissan se u C segment vraća posve novim modelom nazvanim Pulsar. Klasa je to automobila kojim Nissan napada VW Golfa. Prostrani hatchback s petorim vratima, čije je predstavljanje najavljeno za 20. svibnja 2014., dizajniran je kako bi ispunio posebne zahtjeve europskih kupaca, a proizvodit će se u Nissanovoj tvornici u španjolskoj Barceloni.

Pulsar će obnoviti Nissanovu snažnu vezu s C segmentom - drugim najvećim dijelom europskog tržišta automobila. Dizajniran istim visokokvalitetnim, iznimno inovativnim pristupom koji obilježava Nissanove modele, novi će se Pulsar u prodaji naći tijekom jeseni 2014.

Ime Pulsar ima bogatu prošlost u Nissanovu proizvodnom programu, a prvi se put pojavilo 1978. U protekla četiri desetljeća često je upotrebljavano za modele na azijskim i australskim tržištima, a značka Pulsar također se na nekim europskim tržištima početkom 1990-ih pojavljivala na modelu N14.

Više informacija pročitajte na portalu Automania.hr

16.05.2014. 13:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh