« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
MRCINE

Nissan Juke-R 2.0

Nissan Juke-R 2.0 ima 600 KS što je jednako vrhunskom modelu GT-R, NISMO - svjetska premijera koncepta je na festivalu brzine u Goodwoodu koji se od 26. do 28. lipnja održava u Velikoj Britaniji

Nissan Juke-R 2.0
Nissan Juke-R 2.0 (Automania)
Više o

Nissan Juke-R 2.0

Rođenjem Nissana Juke-R 2011. godine pojavio se prvi crossoverski superautomobil na svijetu. Taj je model nastao ugradnjom motora i pogonskog sklopa legendarnog Nissana GT-R, perjanice ponude Nissanovih sportskih automobila, u inovativni Juke.

Četiri godine poslije Juke-R postaje još uzbudljiviji i karakter najnovijeg Jukea ističe spajanjem još više snage s odvažnijim dizajnom - predstavljamo Juke-R 2.0.

Nissan Juke-R 2.0 svjetsku premijeru ima na uzbudljivom godišnjem Festivalu brzine u Goodwoodu u četvrtak 25. lipnja na Nissanovu izložbenom prostoru, a zatim će biti premješten u prostor rezerviran za superautomobile, gdje će provesti ostatak vikenda.

Posjetitelji festivala u Goodwoodu te oni koji će taj spektakularan događaj pratiti ispred malih ekrana, svjedočit će dinamičnoj premijeri Nissana Juke-R 2.0 na poznatom goodwoodskom usponu tijekom sva tri dana održavanja festivala, a za upravljačem će biti Jann Mardenborough, polaznik Nissanove škole GT Academy i vozač utrke 24 sata Le Mansa.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

27.06.2015. 12:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh