« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
HEH

Najveće prekretnice u životu muškarca

Muškarci, baš kao i žene, imaju određene godine u životu kad im se događaju ključne stvari, pa nije loše znati o kojima se radi

Muškarcima nije dosadno, definitivno
Muškarcima nije dosadno, definitivno (Arhiva)
Više o

muškarci

,

prvi seks

,

godine

,

vozački ispit

,

prekretnice

Muškarci su najsretniji u životu u 37. godini, tri godine nakon žena, jer u tim godinama prosječno imaju svoj dom i obitelj, potvrdilo je više istraživanja, a uz to kroz godine im se događa stvarno svašta.

Tako do prvog seksa stignu s 15 godina, cijelu godinu prije žena, no gotovo trećina uspije to obaviti i godinu dana prije. No, do prvog pravog posla se načekaju do 21. godine, a tada tek počinje - u životu prosječno mijenjaju šest poslova, provedu trećinu godine na bolovanju i dogodi im se najmanje jedna afera na poslu.

Vozački ispit muškarci prosječno polažu prilično kasno, s 23 godine, a niti polovina to ne uspije obaviti iz prve. Šest godina nakon toga, s 29, muškarci najviše uživaju u seksu, tri godine prije žena, no s te 32 prosječno se žene, godinu dana kasnije dobiju prvo dijete, a o izgledu počnu brinuti s 35.

Pogađate, glavni je problem gubitak kose, a oni kojima ostane na glavi najnezadovoljniji su s njom u 39. godini. Kriza srednjih godina obično počinje s 41 godinom, kad počinju misliti da su nevidljivi, pa počnu raditi gluposti.

Zanimljivo, dvije godine kasnije mogu se pohvaliti da ih žene počinju smatrati ozbiljnim, no jednako tako u 43. godini se prosječno - rastaju.

S 49 godina najčešće se upuštaju u preljub, a godinu dana kasnije su na poslovnom vrhuncu i zarađuju najviše u životu. No, tri godine kasnije žene više ne misle da us seksi, što ih toliko pogodi da u seksu ponovno počinju uživati tek sa - 70 godina.

Što god vi mislili - nije lako biti muškarac.

26.03.2015. 22:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh