« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
NAUČITE

Najučinkovitije ženske erogene zone

Seksualni terapeuti i preporučuju da se za početak držite standarnih poteza koji garantiraju užitak, umjesto da tražite jedno jedino čarobno mjesto

Što radi?
Što radi? (Arhiva)
Više o

žene

,

erogene zone

Ženske erogene zone nisu ni tabu ni tajna, a oni koji traže baš ono jedno mjesto koje će odmah napraviti čudo nije baš previše iskusan u seksu, zaključuju seksualni terapeuti i preporučuju da se za početak držite standarnih poteza koji garantiraju užitak.

Neka usne budu početak kao jaka erogena zona, pravi afrodizijak koji naboj može zahvaliti sličnosti sa stidnim usnama. Ljubite ih, grickajte, liznite koji put, počnite lagano i nježno a onda krenite strastveno i ne zaustavljajte se ni tijekom seksa.

Ako niste znali, uši su također jaka erogena zona koju možete brzo otkriti u bučnom kafiću ili disko klubu, pa krenite sa šaputanjem, a ako vidite da se koža lagano ježi, nastavite s ljubljenjem, grickanjem i sisanjem.

Vrat oduvijek privlači muškarce zbog svoje nježne kože, naročito dio na spoju s ramenima. Iako jednostavno zove na ugrize, suzdržite se i obaspite ga poljupcima koji će izluditi partnericu. Slijede leđa, laganim milovanjem pa poljupcima koji postaju sve strastveniji, a ne zaboravite upotrijebiti jezik na kralježnici i spustiti se do bokova i guze.

Nakon leđa na redu guza koja je priča za sebe, mazite je i nježno milujte vrhovima prstiju, pa je onda malo čvršće stisnite, a neke se žene neće buniti ni ako ih lagano pljesnete. Hrabriji se mogu poigrati anusom, no samo uz prethodnu dozvolu partnerice da ne bi završili na cesti s hlačama u rukama i licem crvenim od šamara.

Tek tada možete partnericu okrenuti na leđa i posvetiti se grudima, koje su i tako fetiš svim muškarcima. Nemojte misliti da su samo bradavice erogena zona, njih dobro izljubite i posisajte, možda i lagano gricnite, no pravo veselje nastaje kad se spustite na pregib ispod grudi gdje se spajaju s tijelom ...

Ako odradite ovu cijelu priču, teško da nakon toga nećete imati seks koji ćete dugo pamtiti. 

27.03.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh