« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
NE TO RADITI :)

Najveće muške greške na prvom spoju

Portal AskMen napravio je zanimljivu kompilaciju gluposti koje muškarci rade na prvom spoju, misleći da će tako ispasti veći frajeri

Kako ne ispasti kreten u deset koraka :)
Kako ne ispasti kreten u deset koraka :) (Arhiva)
Više o

muškarci

,

prvi spoj

,

greške

,

prvi dojam

Prvi dojam koji ostavljamo na prvom spoju najčešće je sve što imamo, jer u tim trenucima moramo pokazati sve što jesmo kako bismo pridobili drugu stranu na još jedan spoj. Naravno, nervoza je prisutna, no muškarci osim toga imaju tendenciju raditi neke gluposti koje ih onda koštaju - drugog spoja.

>> Prvi spoj - kako se ponašati da sve prođe kako treba >>

Najčešće greške prikupio je portal AskMen anketiranjem svojih posjetitelja, a na prvom je mjestu završilo gledanje drugih žena. Vjerojatno ne treba objašnjavati zašto je to greška, ali za one koji teže shvaćaju, evo pitanja: kako bi se vi osjećali da cura na prvom spoju pase oči na bicepsima razbacanog lika za stolom do vašega, ili po ključevima Ferrarija stol dalje?

>> Kako se ponašati na prvom spoju >>

Drugo, nemojte na prvom spoju dati novoj poznanici (jer vam još nije partnerica) neki nadimak i tako je zvati - maco, srce i ostale "srdačne" izljeve nježnosti ostavite za neke kasnije spojeve.

>> Kamo je odvesti na prvi spoj >>

Telefon na prvom spoju treba biti duboko u džepu, stišan do kraja, bez vibre ... Provjerite ga na WC-u, ako baš morate. No, ima genijalaca koji stalno surfaju, provjeravaju statuse na Fejsu i odgovaraju na poruke i mailove, pa se poslije čude kad im se cura ne javlja ....

Bivša je tabu tema. Toliko. Ako vam moramo objašnjavati zašto, nabavite si psa ili mačku, spojevi nisu za vas.

Grube šale nisu za prvi spoj. Sve je to OK, možda se i njoj sviđaju takve, no to provjeravajte na, recimo, petom spoju. Na prvom spoju, ako već bacate fore, neka budu s mjerom.

>> Prvi spoj - pročitajte njen govor tijela i saznajte imate li šanse >>

Podrazumijeva se da su vam poznate barem osnove bontona, tako da nema mjesta mljackanju, čačkanju zubiju, podrigavanju ... štoviše, otvaranje vrata, točenje pića i pridržavanje kaputa bit će vam veeeliki plus.

Novac ne smije biti centralna tema svih razgovora, kao ni razne materijalne blagodati koje vam je pružio. Ako tražite sponzorušu, to možete puno jednostavnije napraviti.

>> Seks na prvom spoju očekuju ne baš prepametni muškarci >>

Neodlučni obično uvijek zapnu na prvom spoju. Imajte plan A, B, C i D, predlažite svaki sljedeći korak (predlažite, ne zahtijevajte), tako ćete ostaviti dojam sampouzdane osobe koja zna što želi.

Sveznalicama je na prvom spoju najbolje zašiti usta, jer nitko ne voli kad ga se ispravlja, a ako to radite stalno, uz opširno obrazloženje koje pokazuje što vi sve znate, i opet nema ništa od drugog spoja.

Ako ne znate razliku između samopouzdanja i arogancije, prosurfajte malo, pročitajte štogod o tome, jer arogantni nemaju baš neku prođu ..

28.07.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh