« Život
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
IDEJE

Najbolji pokloni za Valentinovo za curu ili dečka

Za početak morate sebi zadati jasan cilj što želite poručiti odabirom poklona i odlučiti koliko ste spremni potrošiti

Poklon ne mora nužno biti sa srcem, ali mora biti iz srca :)
Poklon ne mora nužno biti sa srcem, ali mora biti iz srca :) (Arhiva)
Više o

Valentinovo

,

poklon za Valentinovo

,

poklon za dečka

,

poklon za curu

Pokloni za Valentinovo možda i više frustriraju nego božićni, jer treba pogoditi raspoloženje partnera, dati jasno do znanja dubinu svojih osjećaja i sve to umotati u neku priču koja će se svidjeti partneru.

Trgovine u svojoj standardnoj ponudi imaju prilično dosadne poklone koji se svode na igračke sa srcima, diplome za najboljeg dečka ili curu i slične neinventivne stvari, uz ponudu raznih bombonijera koje su prikladne tek na početku veze. 

>> Odaberite poklon za Valentinovo prema duljini trajanja veze >>

Kako onda odabrati poklon za Valentinovo? Pa, za početak morate sebi zadati jasan cilj što želite poručiti i odlučiti koliko ste spremni potrošiti. Dobar je i poklon koji ne mora na prvi pogled reći da je dobiven za Valentinovo, no ako njime partneru pokažete koliko ga dobro poznajete, bit će najbolji mogući. 

>> Kako odabrati savršen poklon za Valentinovo >>

Nećete pogriješiti ako poklonite neki bon za usluge poput masaža, wellnessa, putovanja i sličnog, što u današnje doba možete osigurati preko raznih dnevnih ponuda, kozmetičke proizvode koje znate da partner voli, neki CD s pjesmama koje oboje volite ili seksi igračku o kojoj maštate. 

Parfemi i nakit moraju biti u skladu s onim što partner voli, ne moraju nužno biti skupi, ali trebaju na neki način poslati vašu željenu poruku, cvijeće odlično ide uz sve, a dobro će proći i romantična večera koju ste pripremili sami.

>> Kako odabrati savršen poklon za Valentinovo >>

Partner će znati cijeniti i originalan poklon poput, primjerice, zvijezde na nebu koju možete kupiti na nekolicini stranica, a ne košta previše - cca 250 kuna, čokoladna krema kojom ćete si oslikati tijela i nastaviti zabavu u krevetu, panoramski let avionom ili jednostavan lokot za vječnu ljubav. 



13.02.2014. 13:05:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ivan Kirac
    13.02.2014. 16:14
    v
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh