« Žene
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
DOBRE IDEJE

Što dečku pokloniti za Valentinovo?

Materijalne stvari nisu najvažnije, ali je ipak lijepo iznenaditi voljenu osobu pravim darom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

Valentinovo

,

ljubav

,

pokloni Valentinovo

,

što za Valentinovo

Valentinovo svaki put iznova djevojkama u vezi donosi problem odabira poklona koji je poseban, usklađen s partnerovim ukusom i u okviru raspoloživog budžeta. Ovisno o tome koliko ste dugo zajedno, možete prilagoditi potragu za pravim iznenađenjem:

Tek ste prohodali

U prva tri mjeseca veze preporučuju se uobičajeni, nespektakularni pokloni. Sve što je previše skupo ili previše osobno moglo bi ga samo uplašiti i poslati krivu poruku. Planirajte potrošiti do 100 kuna na nešto slatko i jednostavno - DVD filma koji mu se sviđa (npr. Hangover) ili knjigu najdražeg pisca.

3-6 mjeseci veze

Radi se o pomalo zeznutom razdoblju - službeno ste par, ali se zapravo još uvijek upoznajete. Zadivite ga stoga s nečim kreativnim što odgovara njegovoj osobnosti. Ako u slobodno vrijeme voli fotografirati, kupite mu stativ sa zabavnim uzorkom.

7-11 mjeseci

Veza je postala ozbiljna pa je vrijeme za zabavan poklon kojim ćete stvoriti nove, zajedničke uspomene. Nabavite karte za koncert ili utakmicu na koju ćete skupa otići.

1-3 godine

Vrijeme je da pokažete koliko ga dobro poznajete. Uramite slatku zajedničku sliku ili pronađite nešto što će ga podsjetiti na zajednički događaj. Također, vrijeme je da povećate budžet za poklon na oko 500 kuna.

Duže od tri godine

Zajedno ste prošli nekoliko rođendana, blagdana i valentinova te vam je sve teže iznenaditi partnera. Većina žena u ovoj fazi odlučuje se na praktične poklone i predmete za koje misle da muškarcima trebaju kao što je nova košulja. Takvi pokloni su zgodni, ali dosadni. Radije dugogodišnjem partneru poklonite nešto uzbudljivo - panorama let avionom, skok s padobranom, tečaj ronjenja ili vikend za dvoje u romantičnom hotelu.

12.02.2015. 12:10:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    munevera
    13.02.2016. 20:41
    Ma sve je ovo glupo
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh