« Život
objavljeno prije 10 godina
ODLIČNO

Najbolja aktivnost za skidanje kilograma

U poplavi savjeta za mršavljenje i dovođenje tijela u formu, stalno se zaboravlja na jednu aktivnost koja je besplatna, a učinak je možda i najbolji

Hodanje je najbolja aktivnost
Hodanje je najbolja aktivnost (DeviantArt)
Više o

zdravlje

,

mršavljenje

,

srce

,

hodanje

,

aktivnost

,

skidanje kilograma

Mršavljenje i zdrav život postale su teme bez kojih gotovo da i nema razgovora, jer je većina ljudi shvatila u kakvom vremenu živimo i kakvu hranu jedemo. Savjeta kako postići i jedno i drugo ima koliko god želite no, nažalost, jedna se aktivnost najčešće zaboravlja i preskače.

Hodanje je najjednostavnija i izuzetno učinkovita aktivnost koja je besplatna, s kojom se može baviti baš svatko i gotovo svugdje, a osim što pomaže gubitku i održavanju tjelesne težine, ono zateže mišiće i snaži funkciju krvožilnog sustava.

Šetnja će vas opustiti i pomoći da se riješite nakupljenog stresa, snizit će vam tlak i puls, a na kraju dana ćete garantirano bolje spavati.

Najbolje rezultate za skidanje kilograma postići ćete šetnjom od 45 minuta na prazan želudac, a ako bude sunca, dobit ćete i dovoljno vitamina D koji održava vaše kosti zdravima. 

Ne treba ni spominjati da ćete tako poboljšati raspoloženje, a ako želite izvući maksimalnu korist od šetnje, neka traje najmanje pola sata, ali ubrzanim tempom.

16.05.2014. 13:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh