« Život
objavljeno prije 10 godina
HE HE

Što sve muškarcima treba lagati

Dobre i kvalitetne veze nisu nužno uvijek potpuno iskrene, tvrde seksolozi i preporučuju nekoliko malih laži koje muškarci jednostavno vole čuti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

laži

,

veza

,

muškarci

,

laganje

Veze počivaju na iskrenosti, to je odavno poznato, no seksolozi i stručnjaci za veze uporno tvrde da postoje određene bijele laži koje će vezi dati dodatnu kvalitetu i neće je ni na koji način ugroziti. 

Muškarci su naročito osjetljivi na neke stvari, čak i više od žena, a svaka iskusnija žena zna da će upravo laganim uljepšavanjem istine diplomatski doći do svog cilja - zadovoljnog muškarca koji će se truditi da i ona bude što zadovoljnija.

Tako je na njegovo pitanje imate li što protiv da dečki dođu gledati utakmicu odgovor, naravno, da nemate, ma koliko vam to grozno zvučalo. Neka obeća da će sve pospremiti, a vi iskoristite vrijeme za druženje s prijateljicama. Ovakav pristup donijet će vam puno više nego što mislite, jer će se on podsvjesno stalno željeti revanširati za uslugu i biti stvarno uzoran partner.

Jednako tako, dobro znate da se njegovu mamu ne spominje u negativnom kontekstu. On smije reći sve o njoj, no vi elegantno prešutite njene mane, čak i na izravan upit kad je on ljut na nju, i na taj ćete način kupiti mir u kući. 

Da ne zaboravimo - vratite mu bijele laži koje on servira vama, pa kad vas pita je li mu trbuh narastao ili se mišići opustili, recite da nije. Iako jest. Pa ga nakon para pozovite na zajedničko vježbanje, jer je krajnje vrijeme da ta trbušina nestane ...

15.05.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh