« Kazalište
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
PREDSTAVE

Nagrađivana studentska predstava "Priča o Rašidu" autorice Dijane Lukić sutra u &TD-u

Monodrama(e) o virtualnoj ljubavi, donekle neuhvatljivoj, nedokučivoj, s elementima irealnog; preispitivanje svih aspekata tog odnosa s gledišta žene

Priča o Rašidu
Priča o Rašidu (Teatar &TD)
Više o

Teatar &TD

,

Priča o Rašidu

MNagrađivana predstava Studentskog kazališnog studija SC-a „Priča o Rašidu" autorice Dijane Lukić, u režiji Denisa Patafte održat će se sutra 11. lipnja u Polukružnoj dvorani &TD-a s početkom u 20:00. Ulaz je besplatan.

Autorica teksta: Dijana Lukić

Izvodi: Studentski kazališni studio SC-a u Zagrebu

Igraju: Sara ZlojićMirna Zaimović, Lara Gotal, Ana Habdelić, Lara Brezovec

Redatelj: Denis Patafta

Monodrama(e) o virtualnoj ljubavi, donekle neuhvatljivoj, nedokučivoj, s elementima irealnog; preispitivanje svih aspekata tog odnosa s gledišta žene; odnos koji se nije realizirao u stvarnosti, ali emocije su stvarne i pretaču se u umjetnička djela.

Predstava je na 23. FZKA dobila „Dasku koja život znači" za najbolju predstavu festivala. 

Također, na 59. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Vodicama bila je nominirana za najbolju predstavu festivala, a autorica Dijana Lukić dobila je nagradu za najbolji tekst festivala.

Trajanje: 45 min.

Studentski kazališni studio kontinuirano djeluje pri SC-u u Zagrebu od 1994. SKS organizira tečajeve glume za studente i sve one koji se takvima osjećaju. S polaznicima koji su prošli tečaj glume kroz rad na predstavi istražuje različite kazališne tehnike i pristupe. Do sada je kroz SKS prošlo više od 750 polaznika/članova, od kojih su brojni nastavili svoj umjetnički rad kao profesionalni dramski umjetnici.

10.06.2019. 16:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh