« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
BROJKE

Na znanje i ravnanje - kad se žene žele udati

Žene o udaji ne razmišljaju toliko kao prije, no i dalje su godine koje smatraju najboljima za ulazak u brak ispod tridesete

Koje je najbolje doba za udaju?
Koje je najbolje doba za udaju? (Arhiva)
Više o

žene

,

brak

,

udaja

Kad bi se žene trebale udati? Ne tako davno, ženu koja je prebacila dvadesetu bez muža smatralo se već usidjelicom, no sada su se brojke promijenile, pogotovo ako pitate žene  - njima je čarobna brojka 27.

Anketa aplikacije za pronalaženje partnera Rendeevoo provedena na 2.000 žena iz Velike Britanije tražila je odgovore na pitanja koju dob nježniji spol smatra idelnom za pronalaženje čovjeka svog života i za udaju.

Anketirano je 1.000 žena bez partnera između 18 i 40 godina te 1.000 udanih žena u dobi od 60 i više godina. 

Ustanovljeno je da žene mlađe od 40 godina smatraju da je 27 savršena dob za ulazak u brak, dok je većina starijih žena odgovorila da se udala s 22 i da zbog toga nikada nisu požalile.

Na pitanje koje kvalitete su im najbitnije kod partnera, 81 posto slobodnih žena odgovorilo je smisao za humor, dok je za 70 posto udanih žena odanost najvažnija odlika muškarca.

Za žene između 18 i 40 godina idealna dob za pronalaženje onog pravog je 26, a za žene iznad 60 godina to je 'nježnih' 19 godina.

12.11.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh