« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
DEČKI ...

Usrećiti ženu nije tako teško

Žene po definiciji dugo pamte i kad nešto obećate, a ne ispunite, osim što su tužne još su i ljute na vas

Nije teško usrećiti ženu
Nije teško usrećiti ženu (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

muškarci

,

kako usrećiti ženu

Kako usrećiti ženu pitanje je koje muči najveći broj muškaraca, a recepti za to i nisu pretjerano komplcirani.

Za početak, partnerici ne smije biti dosadno s vama, što je znači da je morate stalno nasmijavati i izmišljati zabavu. Često će biti dovoljno par lijepih riječi i znakova pažnje da je nasmiju i usreće, no pripazite da to što govorite ima veze s istinom.

Nadalje, kućanski poslovi trebali bi biti podijeljeni ravnopravno, no svi znamo da nije baš tako. Ako od toga ne radite cirkus i jednostavno napravite neke stvari, naravno dobro, vaša će partnerica to znati cijeniti.

Poneka romantična večera, cvijeće koje nije za rođendan ili godišnjicu i sitni darovi usrećit će vašu partnericu, sve dok se iza njih ne krije neki vaš propust.

Sljedeća stvar na koju treba pripaziti su obećanja. Žene po definiciji dugo pamte i kad nešto obećate, a ne ispunite, osim što su tužne još su i ljute na vas. Imate dva izbora - ili nemojte obećavati, ili ispunjavajte obećanja. Nađite neku sretnu kombinaciju koja vas neće odvesti u laži ili bankrot.

Za kraj, nikad ne škodi ponoviti po stoti put - nikad, ali nikad je nemojte uspoređivati s nekom bivšom partnericom ili, još gore, vašom majkom. To je siguran put u pakao.

11.11.2015. 20:27:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh