« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
OPA :)

Što je ženama neodoljivo na muškarcima

Ako vas muči činjenica da ne privlačite žene u mjeri u kojoj biste to željeli, uz ovih nekoliko savjeta brzo ćete situaciju promijeniti u svoju korist

Colin Farrell definitivno privlači žene
Colin Farrell definitivno privlači žene (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

Muškarci bi dali sve da znaju kako mogu osvojiti svaku ženu koja im se svidi, no kako to većini ne ide od ruke, evo par savjeta koje su muške karakteristike ženama neodoljive, pa poradite malo na sebi ...

Inteligencija - muškarac koji se hvata u koštac sa svim problemima bez obzira koliko su teški i potom izlazi iz njih kao pobjednik ženama ulijeva sigurnost. Također, ženama jednostavno ne može biti dosadno uz muškarce koji konstantno rade na sebi da postanu što bolji, a takav interesantan i snalažljiv partner je idealan za hvalisanje pred prijateljicama.

Ljubaznost - mlađe cure možda padaju na zločeste dečke, no kako odrastaju tako se njihov ukus mijenja i ono što im je bilo odbojno u mladosti postaje totalni afrodizijak. Zrele žene traže ljubazne muškarce, jer ljubaznost potiče povjerenje. Drugim riječima, ako ste ljubazni prema drugim ljudima vašoj dragoj će to biti signal da ćete se lijepo ponašati i prema njoj.

Pouzdanost - preko 75 posto žena izjavilo je da traže muškarce koji kada se obvežu da će nešto napraviti to i učine. Odgovorni muškarci ulijevaju sigurnost partnericama i daju im do znanja da se na njih mogu osloniti, ma koliko stvari bile loše.

Smisao za humor - žene koje su sudjelovale u anketi smatraju da je smisao za humor obavezna karakteristika. Muškarci sa zdravim smislom za humor odaju potencijalnim partnericama da su u stanju vidjeti vedriju stranu života, te da smijehom mogu ublažiti sve nedaće i prepreke koje život stavi pred njih.

Vjernost - osam od deset ispitanica navelo je vjernost kao jednu od najvažnijih karakteristika koje moraju krasiti muškarca njihovog života. Žene zahtijevaju privrženost muškarca i iz bioloških razloga, odnosno vjerni muškarci koji će uvijek biti uz njih su pomoć i oslonac prilikom odgoja potomaka.

Strast - žene vole kada njihov partner ima nekakvu strast, pogotovo jer nisu navikle da muškarci pokazuju svoje osjećaje na tako eksplicitan način. Strastvenost, pa makar se radilo o bavljenju sportom ili sl

14.11.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh