« Seks
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
MYTHBUSTERS

Zablude o ženskom orgazmu

Ženski orgazam vjerojatno je jedan od najspominjanijih pojmova na Internetu, posebno u rubrikama savjeta, no tamo se motaju razne neistine

Znate li vi pravu istinu? :)
Znate li vi pravu istinu? :) (Arhiva)
Više o

vaginalni orgazam

,

orgazam

,

ženski orgazam

,

G točka

,

mitovi

,

zablude

,

klitoralni orgazam

Ženski orgazam tema je mnogih tekstova, od savjeta kako ga postići svaki put preko raspravo o tome koliko vrsta zapravo postoji do egzotika tipa traženja G točke i sadomazo užitaka koji garantirano donose orgazam.

Naravno, u tom moru podataka brzo dolazi do zbrke i probijaju se neki mitovi koji nisu istiniti, no dobili su dovoljno pozornosti da ih ljudi počnu uzimati zdravo za gotovo.

>> Mitovi o ženama i seksu koje vrijedi razbiti >>

Stoga, da počnemo još jednu epizodu Mythbustiga ... ako ne možete postići orgazam, to nije zato što s vama nešto nije u redu, nego niste dovoljno poradili, zajedno s partnerom, da atmosfera i uzbuđenost budu na pravoj razini.

Upravo to dokazuje i razbijanje drugog mita - da žene ne mogu doživjeti orgazam tijekom seksa na brzaka jer nema dovoljno vremena. Upravo taj slučaj pokazuje da je sve u atmosferi - ako je toliko natopljena seksom da ste morali na brzaka, orgazam je garantiran, i to eksplozivni.

>> 10 mitova o masturbaciji >>

Većina žena će, nažalost, reći da su višestruki orgazmi mit. Stručnjaci za seks poručuju - napravite sve kako treba, budite opušteni, uklonite stres i obaveze, stvorite pravu atmosferu i razradite sve s partnerom i višestruki orgazam stiže bez greške!

Za kraj razbijmo i dvije zablude o stanju poslije orgazma - da, i neke žene se ne žele maziti jer im je vruće i preosjetljive su i da, neke žene su nakon orgazma pospane, kao i muškarci, i samo žele zaspati.

>> Istine i laži - 11 mitova o seksu >>

02.11.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh