Metro-portal.hr

objavljeno 01.11.2014. 23:01:00
MLJAC?

Muški libido raste od ove hrane ...

Muškarci nemaju onakav libido kakvih se hvale, a ako je vaš od onih s primjetnijim problemima po tom pitanju, evo par stvari koje treba imati u tanjuru

Kad bi muškarci znali koliko je povrće dobro za libido ...
Kad bi muškarci znali koliko je povrće dobro za libido ... (Shutterstock)

Muškarci se obično hvale svojim libidom, no vrlo često se u odlučnim trenucima pokaže da baš i nije na visini zadatka. Kao i sve, i to se može popraviti pravilnim izborom hrane, a na prvom mjestu treba spomenuti ono što upravo oni najviše izbjegavaju - zeleno povrće.

Špinat, brokula, salata i ostalo zeleno povrće bogato je vitaminom C koji sprječava zgrušavanje sperme i osigurava bolju pokretljivost spermija. Bolja plodnost doći će i od kiselog zelja koje je puno konjugirane masne kiseline, nusproizvoda fermentacije koji upravo utječe na to.

>> Najmoćniji prirodni afrodizijaci >>

Proteini bez hormona jačaju potenciju, pa ako možete nabaviti domaće meso, jaja ili svježe ulovljenu ribu, bez ikakvih kemikalija i hormona, vaš će mali prijatelj uvijek biti spreman.

Avokado možda izgleda čudno, no ne zaboravite kako su ga zvali stari Asteci - čuvar testisa.

>> Afrodizijaci iz prirode - začini za bolji seks >>

Orašasti plodovi i koštice od bundeve sjajni su za libido jer su puni omega-3 masnih kiselina i cinka koji uravnotežuju količine testosterona u organizmu, pomažu u proizvodnji spermija i čuvaju zdravlje prostate.

01.11.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/muski-libido-raste-od-ove-hrane/88150/