« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
MLAĐE JE ...

Muškarcima su mlađe žene najprivlačnije

Muškarci iz evolucijskih razloga u najvećem broju slučajeva traže mlađe partnerice za koje podsvjesno misle da su bolje za reprodukciju i produženje vrste

Mlađe je slađe, kažu muškarci
Mlađe je slađe, kažu muškarci (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

mlađe partnerice

Muškarci će gotovo u pravilu birati mlađe partnerice, pokazalo je finsko istraživanje na gotovo 13 tisuća muškaraca i žena, uz neke iznimke - ljubitelje starijih žena koji samo potvrđuju pravilo.

Naime, ispitivanjem veza u posljednjih godinu dana došli su do zanimljivih podataka - mlađe žene najčešće biraju partnere koji su četiri godine stariji od njih, a s godinama se ta razlika sve više smanjuje.

>> Zašto stariji muškarci vole mlađe žene >>

Muškarci, s druge strane, iz evolucijskih razloga u najvećem broju slučajeva traže mlađe partnerice za koje podsvjesno misle da su bolje za reprodukciju i produženje vrste. Zapravo, tu se evolucija brine za obje strane, jer žene izborom starijih traže sigurnost.

>> Muškarci su nesposobni za brak do 40-ih? >>

Uz to, muškarci kasnije sazrijevaju za donošenje važnih odluka, pa kad se odluče vezati u kasnijoj dobi traže partnerice u dvadesetima, a gotovo nikad neće odabrati ženu stariju od 35 godina.

26.10.2014. 20:18:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh