« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Muškarci žele da žene znaju ...

Muškarci su za neke žene otvorena knjiga, tako barem one misle, no to u stvari nije baš tako, pa ne čudi da postoje stvari koje bi željeli da žene znaju, a ne usude ih se otvoreno reći

Eh, kad bi barem znale
Eh, kad bi barem znale (Arhiva)
Više o

muškarci

,

izgled

,

znakovi

,

osjetljivost

,

signali

Muškarci su ponekad ženama jednaka enigma kao što su i one njima, slažu se stručnjaci za veze naglašavajući da postoje mnoge stvari koje muškarci zbog svoje zatvorenije prirode ne žele otvoreno reći, a zapravo bi bili presretni da žene to znaju.

Naime, muškarci se teže nose s prekidima od žena, ma koliko to njima čudno zvučalo, što posljedično znači da su daleko osjetljiviji nego što se misli i što žele pokazati. Muškarci se puno teže nose sa svojim osjećajima od žena i zato su nesigurni. Sigurni su jedino kad znaju da ih njihova partnerica razumije. Stoga, potrudite se razumjeti svog partnera i bit će sretan, što će i vama donijeti mnoge koristi.

>> Tajne koje muškarci skrivaju >>

Druga stvar koju treba znati o muškarcima je da oni primjećuju cjelinu, a ne detalje, pa im je mišljenje o izgledu zapravo važnije od izgleda. Jednostavnije rečeno, ako su sa ženom koja za sebe misli da je lijepa, i oni će pomisliti isto. S druge strane, upravo je takav pogled na svijet često jabuka razdora u vezama, jer žene ne shvaćaju kako muškarci ne vide detalje. 

>> Što muškarci skrivaju od žena >>

Za kraj, ma koliko žene mislile da muškarci ne shvaćaju njihove suptilne signale, trebaju znati da ih oni love i odgovaraju na njih, možda pogrešno, no ipak odgovaraju. Na vama je da njegovo ponašanje shvatite kao odgovor na vaše skrivene želje, a ne da se ljutite tvrdeći kako vas ne razumije. 

>> Intimne muške tajne koje želimo podijeliti sa ženama >>

13.07.2014. 20:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh