« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
TAJNE

Što muškarci skrivaju od žena

Mogu se muškarci praviti frajeri koliko žele, no ima nekoliko stvari koje skrivaju kao zmija noge, pa evo o kojima se radi

Mogu oni glumiti frajere, ali ...
Mogu oni glumiti frajere, ali ... (Arhiva)
Više o

žene

,

strah

,

muškarci

,

emocije

,

tajne

Muškarci imaju svoje tajne koje vam neće otkriti ma koliko vi mislili da ste bliski sa svojim partnerom. Najčešće se radi o njegovoj nježnijom strani koju ne želi pokazati ni pod koju cijenu. 

Ne morate se zabrinjavati zbog ovih tajni, jer se ne radi o mogućoj nevjeri, već o onom opjevanom muškom ponosu koji mu jednostavno ne dozvoljava da o tome kaže i jednu riječ. Tako vam sigurno neće reći da je emotivan i da je često na rubu plača, jer misli da će zbog toga izgubiti ugled u vašim očima. 

OK, malo je spooky kad počne dobivati poruke od bivše, no u najvećem broju slučajeva to skriva od vas zato što ne želi svađu zbog beznačajne činjenice, a ne zato što još uvijek ima neke osjećaje prema njoj.

Ako uspijete zaviriti u njegov telefon, vjerojatno ćete se začuditi pjesmama koje su unutra spremljene malo dublje. Na prvim će mjestima biti one koje i inače sluša, od omiljenih bendova, no na kraju će se uvijek pojaviti neke sladunjave stvari koje obično prezirno popljuje.

O čestim posjetama porno stranicama ne treba ni pričati, pustite ga neka se zabavlja, pa nam preostaje još samo nervoza koju ima prije sastanaka. Ma koliko se on trudio biti cool dok oblači najbolje odijelo, možete biti sigurni da u njemu kuha. Olakšajte mu ...

05.02.2014. 21:32:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh