« Seks
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
STISKANJE PRAVIH "TIPKI"

Intimne muške tajne koje želimo podijeliti sa ženama

Bez obzira na to u što nas holivudski filmovi i popularna kultura pokušavaju uvjeriti, prosječan muškarac puno je kompliciranije biće negoli je to spreman priznati

Što sve žene trebaju znati
Što sve žene trebaju znati (Arhiva)
Više o

seks

,

seksualnost

,

oralni seks

,

muškarci i žene

,

ljubavne veze

,

bolji orgazam

Još je Sigmund Freud jednom prilikom nazvao žensku seksualnost „crnim kontinentom"; ako je tomu tako, muška seksualnost mogla bi biti crni planet. Čekaj malo, reći ćete, kad je seks u pitanju, zar nisu muškarci vrlo jednostavna stvorenja? Nemate pojma koliko ste u krivu.

Bez obzira na to u što nas holivudski filmovi i popularna kultura pokušavaju uvjeriti, prosječan muškarac puno je suptilnije i kompliciranije biće negoli je to spreman priznati ili pokazati. Na kraju krajeva, spavaća je soba prosječnom tipu velika pozornica u kojoj glumi u ulozi života. S druge strane, kad žena čini sve da udovolji glavnom glumcu, izgubi iz vida muškarčeve prave potrebe i identitet. Donosimo vam nekoliko savjeta kako da se to ne dogodi i u vašoj vezi.

1. Svatko voli pohvalu, a ni mi nismo iznimka

Često se vjeruje kako su muškarci toliko opsjednuti svojim libidom da nemaju gotovo nikakvih nesigurnosti kad je seks u pitanju. Ipak, muškarci su u ovom puno sličniji ženama nego što mislite. Poput žena, i njima komplimenti pomažu samopouzdanju u krevetu i čine cijelo iskustvo boljim. Pohvale na račun njegovog izgleda i izvedbe ne moraju nužno biti ograničene samo na spavaću sobu, već ih možete upotrijebiti u bilo kojem trenutku da ga dovedete u pravo raspoloženje.

2. Bojimo se intimnosti....

...ali iz potpuno drukčijeg razloga od onoga koji vi mislite. Studije su pokazale kako su dječaci skloniji pokazivati nježnost, pažnju i znakove ljubavi od djevojčica, i to ostaje tako sve do školske dobi. U tom trenutku počinje represija školskog i odgojnog sustava, riječima, mislima i osjećajima, a dječake se uči da su kompetitivnost, agresivnost i macho ponašanje poželjne muške odlike. Upravo su godine „drilanja" razlog zbog kojih je muška intimnost takav tabu - ne znam činjenice da nas smeta kad se želite vezati za nas, već zbog toga što to ide direktno protiv svega čime su nam godinama punili glavi i tomu se nije lako oduprijeti. Imajte strpljenja s nama i idite korak po korak. Prije ili poslije, i najokorjeliji među nama rado će tražiti utjehu u vašem zagrljaju.

3. Malo divljeg seksa nikog nije ubilo

Sad kad smo rekli što smo imali o intimnosti, vrijedi napomenuti da je ponekad malo spontanog „zemi me bestijalno" seksa sve što muškarcu (ali i ženi!) ponekad treba. Ako je vjerovati dr. Jolene Kortm psihoterapeutkinji i seksologinji, muškarci žele da njihove supruge uživaju u ovom povremenom „životinjskom" seksu, a ne da ga samo „odrađuju" ili trpe zbog svog muškarca. To nema nimalo veze s muškom potrebom za nekom dominacijom, već isključivo željom da nesmetano uživa u grubom „uzimanju" svoje žene. Dopustite mu to s vremena na vrijeme.

4. Penis nije jedina stvar koja treba vašu pažnju

Muškom spolnom organu posvećene su stranice i stranice teksta, ali muškarci zapravo imaju puno erogenih zona, koje često upravo zbog opsesije penisom (kako muške, tako i ženske) bivaju zapostavljenima. Postoji puno mjesta na kojima će mu vaš dodir biti iznimno poželjan, a neka od najboljih su prsa, unutrašnja strana bedara i lice. Isto tako, nježnu masažu testisa neće odbiti niti jedan muškarac, a učinit će čuda za vrijeme klasičnog oralnog seksa.

5. Volimo vas čuti kako pričate

Zločeste riječi za vrijeme seksa stimuliraju puno više od naših ušiju. Možda vam se čini smiješnim, ali ženske riječi izrečene u pravo vrijeme mogu vašeg muškarca učiniti potentnim i plodnim poput napaljenog rimskog gladijatora, čak i ukoliko provodi osam sati svaki dan kao službenik u maloj pošti.

31.03.2014. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh