« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
WTF?!

Mlađim muškarcima nije do seksa

Mladićima je seks postao zadnja rupa na svirali, jer adolescentima je na pameti sve drugo prije nego seks

Tek smo se uselili, a već ...
Tek smo se uselili, a već ... (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

mladi muškarci

,

želja za seksom

Vremena se definitivno mijenjaju, i to na gore, čini se. Naime, istraživanje seksologa sa Sveučilišta Novi Južni Wales u Sidneyu pokazalo je da niti trećina muškaraca u dobi od 16 do 24 godine sanja o tome da ima seks svaki dan.

Štoviše, njih dvanaest posto u toj dobnoj skupini želi manje seksa nego što ga sada ima, što teško da je uobičajeno ponašanje za mladiće koje pucaju hormoni od glave do pete.

Seksolozi su krivnju za ovakvo ponašanje prebacili na žene u okruženju takvih mladića koje su očito vjerne i čedne, neizravno optuživši sve starije generacije za promiskuitet.

Iz dupeta im u glavu dođe kad navrše 35 godina i zatim im je sljedećih deset godina seks stalno na umu, njih 57 posto bi ga željelo imati svaki dan. No, tu leži i dio objašnjenja zašto muškarci vole mlađe ili starije žene - žene u tom razdoblju života uopće nemaju želju sa seksom, pa tako samo 28 posto nijh sanja o svakodnevnom seksu.

Kako je su odnosi otprilike jednaki i u sljedećoj dobnoj skupini, 55 do 64 godine, očito da muškarci imaju neku rupu u adolescenciji kad im je seks jednostavo previše.

 

02.12.2012. 16:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh