« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
HMM ... :)

Mlađi muškarci vole starije žene iz ovih razloga

Ashton Kutcher i Demi Moore bili su dobar primjer
Ashton Kutcher i Demi Moore bili su dobar primjer (Arhiva)
Više o

ljubav

,

seks

,

mlađi muškarci

,

starije žene

Mlađi muškarci i starije žene uvijek izazivaju više kontroverzi nego kad je situacija obrnuta, pa se mnogi pitaju zašto zapravo neki mlađi muškarci vole žene koje su dosta starije od njih. Osim onog politički nekorektnog izraza o koki i juhi, razloga je prilično.

Za početak, starije žene nemaju emotivne ispade iz čistog mira kako mlađe, barem tako tvrde muškarci, što njima stvara puno manje pritiska. Uz to, naravno, na prvom mjestu navode seks koji je sjajan jer starije i iskusnije uvijek imaju par trikova za koje mladići nisu još ni čuli, a kamoli ih doživjeli. Znaju i što se njima treba raditi i kako navesti muškarca da to napravi bez da to moraju posebno objašnjavati.

Starije žene zadovoljne su svojim tijelom i nisu opsjednute njime, tako da je svako igranje pod plahtama potpuno opušteno i bez ikakvih pritisaka i problema. 

Neovisnije su od mlađih žena, kako u glavi tako i u novčaniku, imaju svoj uređen život i ne traže dečka pod svaku cijenu, nego se cijela veza doživljava mirno i opušteno. 

Za kraj, ono što je mlađim muškarcima zapravo najvažnije - starije žene znaju cijeniti muškarca i ne ponašaju se prema njemu kao prema djetetu, što je možda i najbolji razlog za ovakve veze. 

04.04.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh