« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
AHA!

Mitovi o muškarcima koje vrijedi razbiti

Mnoge se priče šire o muškarcima, a neke od njih su već prešle u sferu općeg znanja, no kako se radi o zabludama, treba ih ispraviti

Nije sve što se priča istina ...
Nije sve što se priča istina ... (Arhiva)
Više o

muškarci

,

mitovi

Što se sve priča o muškarcima? Bolje je i ne pokušati napisati sve, jer toliko mjesta nema ni na portalu, ali evo nekoliko laži koje su se, stalnim ponavljanjem, uvriježile kao istina.

Tako je, primjerice, potpuno svejedno na kojem ćete spoju spavati prvi puta s novim partnerom. Nije istina da će vas manje poštovati ako to napravite već na prvom, nego će taj uspjeh pripisati svom neodoljivom šarmu. 

Druga je laž da muškarci vole biti lovci. Da, uzbuđuje ih lov na ženu koja im se sviđa, no do neke granice, ali zapravo su pod stalnim stresom. Treba prići osobi koju ne poznate i riskirati odbijanje i poniženje, i tako više puta ... puno puta. Mislite li da im je to zabavno? Nije.

Mnogi će vas muškarci uvjeravati da je moguće biti prijatelj sa ženama bez pomisli na seks, ali lažu. Muškarci ne mogu odvojiti prijateljstvo i strast, pa ako na vama ima nešto što ih privlači, prije ili kasnije će pokušati napraviti nešto, budite sigurni. 

Kruži i fama da se muškarci boje jakih, neovisnih žena, no i to je samo mit, pogotovo za muškarce mlađe od 40 godina. Njima je upravo cilj naći takvu ženu jer će time pokazati koliko su oni sami samopouzdani. Stoga, ne slušajte bajke ...

17.01.2014. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh