« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Rečenice koje izluđuju muškarce

Dovoljna je jedna, ali potpuno pogrešna rečenica da se do tada normalna i stabilna veza gurne u kaos, pa proučite malo ...

Nemojte nehotice dovesti do ovoga ...
Nemojte nehotice dovesti do ovoga ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

greške

Jeste li se našli u situaciji da ste rekli nešto potpuno normalno, a nakon toga vam se život okrenuo naglavačke? Tako nešto može vam se dogoditi u slučaju da svom dragome kažete nešto što će mu jako teško pasti.

Takve rečenice mogu se generalno podijeliti u tri kategorije: prošlost, seks i razgovori. Sve tri stvari opterećuju muškarce puno više nego što bi oni ikad željeli priznati, pa evo nekoliko primjera izjava koje bi trebali progutati prije nego što iz kažete.

Svaki muškarac zna da se u nečemu mora, želio on to ili ne, natjecati s ocem svoje drage. Najčešće se radi o spretnosti u "muškim poslovima" po kući - sitnim popravcima. Znači, otkače se vrata na ormaru, malo stoje ukoso, a žena uporno pokušava nagovoriti svog partnera da se primi posla. No, dovoljna je čarobna rečenica - pozvat ću ja tatu, on takve stvari popravlja u trenu - i muškarac se prima posla uz gomilu psovki ...

Druga, još gora rečenica je kad se u sličnoj situaciji prisjetite bivšeg i neoprezno ispalite kako je to što vaš trenutni dragi pokušava napraviti njemu išlo puno bolje. Ako vam takva rečenica pobjegne, budite spremni na epski ispad ljubomore. 

Seks je dobra tema razgovora među partnerima, sve dok na stol ne sleti pitanje za muškarca - s koliko si ti žena spavao u životu? Za početak, budite spremni na to da će vam on pitanje vratiti, pa ako nemate spreman odgovor i volju da se malo natežete oko toga, pametnije je ne postavljati takva pitanja. 

Gotovo jednako loše pitanje je ono kad dragoga upitate misli li da je cura za susjednim stolom u kafiću ili neka druga koju je ispratio pogledom lijepa. Trik pitanje, grozno za muškarca jednako kao i ono legendarno - kako mi ovo stoji. Nemojte ga stavljati u takvu situaciju.

Za kraj, ultimativna strava svakog muškarca - rečenica "Trebamo porazgovarati ...". Najčešće je žene koriste u ozbiljnom tonu, označava loše vijesti i muškarci je unaprijed doživljavaju kao napad na sebe. Iracionalno, ali tako je. Pa vi razmislite kako ćete započeti ozbiljan razgovor ...

16.01.2014. 20:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh