« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
OPREZ!

Koje komplimente žene najviše vole čuti

Uvjerljivo prvo mjesto zauzimaju komplimenti upućeni vitkoj liniji, a slijedi lijep osmijeh

Kompiment treba izazvati ovakve reakcije
Kompiment treba izazvati ovakve reakcije (Arhiva)
Više o

žene

,

vitka linija

,

komplimenti

,

najbolji komplimenti

Muškarci definitino trebaju stalno raditi na slatkorječivosti, prvenstveno iz razloga što se često nalaze u problemima s ljepšim spolom zbog nečega što su zabrljali. Nismo sigurni da je upravo to bio povod istraživanju o najboljim komplimentima provedenom na više od 2 tisuće osoba oba spola koje je objavio Daily Mail, no rezultati svakako daju dobre ideje.

Velik broj žena puno pažnje polaže na tjelesnu težinu, tako da je čak 43% najsretnije kad muškarci daju pohvale njihovoj vitkoj liniji. Tek tri posto manje žena obožava čuti da ima lijep osmijeh, a nakon toga slijede komplimenti o mirisu, kosi, očima ...

No, formula uspjeha ipak nije tako jednostavna kako se na prvi pogled čini. Naime, samo polovica žena dobro reagira na komplimente, dok čak 36 posto pripadnica ljepšeg spola pogrešno tumači pohvale upućene njihovom izgledu, tako da je tu potrebno izvoditi prave lingvističke akrobacije kako ne biste odletjeli u prvu kantu za smeće.

Naprimjer, 14 posto žena će primjedbu o lijepoj šminki shvatiti kao upozorenje da su pretjerale, a pohvale o oblinama obično u ženskom mozgu budu prevedene kao višak kilograma.

Kako je poželjno ženi koju volite dati barem jedan kompliment dnevno, morate stvarno upregnuti mozak i smisliti nešto što vaša draga želi čuti, i to na način koji će ispravno protumačiti. Naravno, ima nekoliko stvari koje nikako, ali nikako ne smijete nikad izgovoriti ... Na prvom mjestu je, očekivano, riječ debljina, zatim umoran izgled, neraspoloženost, a usporedite li njen izgled s nekim od njenih roditelja, trebat će vam povelik buket i pozamašna bombonijera da ispravite takvu glupost.

19.01.2014. 21:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh