« Muškarci
objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana
JESTE LI ZNALI?

Mišići u četrdesetima. Je li ta želja ostvariva?

Itekako je moguće!

Kako do mišića?
Kako do mišića? (Pixabay)
Više o

mišići

,

četrdesete

Je li potrebno biti u dvadesetima ako biste željeli postići svoju idealnu mišićavu figuru? Dakako da ne. Postoje 3 jednostavna pravila koje biste trebali slijediti tijekom vježbanja kako biste postigli najbolje rezultate.

1. Držite se osnova
Nemojte previše razmišljati o treningu, jednostavno trenirajte. Vjerojatno će vam biti potrebno više vremena za oporavak, no osim ako nemate određenih zdravstvenih problema, ne trebate nikakvi poseban niz vježbi. Najveći problem obično je ukomponirati trening u dnevni raspored, ali ni to nije nešto što je nemoguće izvesti.

2. Ne odustajte
Najčešće se odustaje nakon prva 3 mjeseca vježbanja, zbog čega se od samog početka morate pobrinuti da imate razloga nastaviti jednom kad vas uhvati kriza i poželite odustati. Ako ne ide drugačije, objavljujte slike vašeg napretka na društvenim mrežama. Tako ćete osjećati potrebu da opravdate ono što radite i nastavite s onim što ste započeli (dakako, sve u granicama normale). Unaprijed planirajte treninge i odredite doba dana koje vam najviše odgovara. Budite uporni, a ako je moguće, trenirajte s prijateljem koji će vas poticati.

3. Uživajte
Osim što ćete bolje izgledati, zahvaljujući vježbanju vaša izdržljivost će se povećati, zbog čega ćete se teže umarati, a razvit ćete i disciplinu koja će vam pomoći u drugim sferama života.
Sam proces vježbanja bit će mukotrpan, ali promjene koje ćete doživjeti bit će vrijedne toga. Vjerujte u svoj cilj i pokušavajte uživati dok se krećete prema njemu.

Piše: Andrea Holi
25.06.2018. 11:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh