« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
NOVOSTI

MINI John Cooper Works

Najnovija verzija sportaša u segmentu malih vozila - izvorni trkaći osjećaj s premium karakteristikama koju nudi posljednja generacija MINI vozila

Mini John Cooper Works
Mini John Cooper Works (Automania)
Više o

MINI John Cooper Works

Na tržište dolazi najnovija inačica vrhunskog sportaša u segmentu malih vozila; novi MINI John Cooper Works spaja izvorni trkaći osjećaj s premium karakteristikama koju nudi posljednja generacija MINI vozila; prepoznatljiv, izveden iz tradicije s sportskim performansama koje su, u odnosu na konkurenciju, izvanredne.

Ekstremna zabava u vožnji i ekskluzivna karizma temeljena na novoj tehnologiji motora, ovjesa i aerodinamike izvedene izravno iz automobilističkih utrka. Uz to dolaze dizajnerski elementi vanjštine i unutrašnjosti specifične  isključivo za ovaj model što ga čini još posebnijim u odnosu na standarne modele.

Najsnažniji motor ikad ugrađen u serijsku inačicu britanskog premium proizvođača; 2,0-litreni 4-cilindrilčni benzinski motor razvijen na temelju dokazane stručnosti u auto utrkama s snagom povećanom na 231 KS te iznimno uzbudljivim zvukom postignutim specifičnim dizajnom klipova, turbopunjača i ispušnog sustava. 

Više pročitajte na portalu Automania.hr

12.12.2014. 09:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh