« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

Mercedes-Benz C klasa u prodaji

Mercedes-Benz C-klasa je u prodaji u hrvatskim autosalonima - C180 počinjne cijenom od 38.088 eura, a C220 BlueTEC od 41.150 eura

C klasa stigla u hrvatske autosalone
C klasa stigla u hrvatske autosalone (Automania)
Više o

Mercedes

,

cijena

,

C klasa

Potpuno nova Mercedes-Benz C-klasa definira nove standarde u srednjoj premium klasi, jer najbolje ne poznaje alternativu. Zahvaljujući inteligentnom, 'laganom' konceptu dizajna, ostvarena je ušteda na težini automobila i do 100 kilograma.

Uz izvrsnu aerodinamiku i nove, još ekonomičnije motore, Mercedes-Benz C-klasa tako postavlja i nova mjerila u svojoj klasi.

Novi sustavi asistencije nude sigurnost na najvišoj razini, dok novi ovjes (po želji zračni ovjes), osigurava savršen osjećaj vožnje: visoki stupanj udobnosti te okretno i agilno upravljanje. Po pitanju izgleda nova C-klasa donosi progresivan pristup, kako u vanjskom dizajnu koji je ujedno i jasan i emocionalan tako i u visokokvalitetnoj unutrašnjosti. 

Mnoge druge inovacije kao i zanimljiva rješenja u unutrašnjosti naglašavaju udobnost i profinjen sportski duh. Sve u svemu, nova Mercedes-Benz C-klasa svojom kvalitetom daje nam osjećaj užitka u putovanju najviše klase.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

13.03.2014. 10:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh