« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
NOVOSTI

Magna Mila Plus

Magna Mila Plus je lagani i tihi hibridni sportski dvosjed – koncept ima plug-in hibridni sustav od 272 KS i 580 Nm, do stotke treba 4,9 sekunde uz doseg samo na struju 75 km

Magna Mila Plus
Magna Mila Plus (Automania)
Više o

Magna Mila Plus

,

hibridni sportski dvosjed

U hiper ponudi smo super sportskih automobila s hibridnim pogonom kao što su na primjer Ferrari LaFerrari sa ukupnom snagom sustava od 963 KS, McLaren P1 (916 KS),  Porsche 918 Spyder (887 KS) i BMW i8 (362 KS).

Sve su to ujedno i super skupi automobili koji se proizvode u jako malim serijama i po ekstremno visokoj cijeni. Tako će se na primjer McLaren P1 proizvesti u samo 375 primeraka po cijeni za svaki automobil od najmanje 1,1 milijuna eura.

Iz Austrije dolazi tvrtka Magna koja se bavi razvojem tehnologije za nove automobile, pa je svoja dostignuća ugradila u novi automobil Magna Mila Plus. Magna Mila Plus je lagani i tihi hibridni sportski dvosjed koji je za sada kao koncept bio prikazan premijerno na autosalonu u Ženevi.

Konstrukcija Magna Mila Plus izrađena je iz lakih materijala - aluminija, plastike i kevlara. Zanimljiv je detalj kako su se odlučili pojedine dijelove karoserije pričvrstiti mehanički vijcima, jer je to bilo jeftinije od klasičnog zavarivanja.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

06.05.2015. 10:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh