« Kazalište
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
NAJAVE

Mačkofest 5 - dance show 4 cats u Boogaloou

Nakon plesnog dijela programa, posjetitelji će moći uživati čak na dva flora, u velikoj dvorani sa elektronskom glazbom gdje će vas DJ-evi Shipe, Sin, Lalita Kali I M.I.L.E. rasplesati

Mačkofest
Mačkofest (Arhiva)
Više o

klub Boogaloo

,

Mačkofest 5

Nakon dvije godine pauze, ponovno nam se vraća Mačkofest!!!! Mačkofest je plesna manifestacija kojoj je u cilju prikupljanje sredstava za napuštene mace grada Zagreba. Kao i do sada, dio prihoda od kupnje ulaznica za ovaj plesni spektakl namijenjen je udrugama i pojedincima kojima je misija zbrinjavanje maca u potrebi.

Ove godine sredstva idu dragoj Danijeli Djurić, koja svoje srce daje za napuštene/bolesne/izgubljene mace. Na samom ulazu će također biti "škrabica" u koju ćete moći ubaciti svoje donacije za pomoć macama. 

U dvosatnom programu, zabavljat će vas prekrasne plesačice: Apsaradhe, Nipriye, Petra, Valentina, Grazia, Sundari, La BurlesqueAss, Didi Blackstar, Sarasvati Tribe, Maya Hellfire, Sofija Mihoković i mnogi drugi! Kao posebni dio ove manifestacije najavljujemo našu prekrasnu Andreu Krušelj - facepainetricu koja će vam dati mačji izgled I to besplatno! Također, na samom eventu imat ćemo i prigodnu prodaju ručno izrađene „mačko" keramike naše Danijele Djurić.

No, to nije sve!!! Nakon plesnog dijela programa, posjetitelji će moći uživati čak na dva flora, u velikoj dvorani sa elektronskom glazbom gdje će vas DJ-evi Shipe, Sin, Lalita Kali I M.I.L.E. rasplesati sa purr techno, purrgessive i tech meows ritmovima rasplesati do jutarnjih sati, dok ćete u maloj dvorani moći plesati uz vječne hitove i video spotove iz zlatnih osamdesetih tj. 80's Party by DJ Tomi Phantasma.

13.06.2022. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh