« Muškarci
objavljeno prije 7 godina
EH, DA ...

Ljubavnice - što muškarci propuštaju zbog njih?

Nevjerni muškarci spremni su odreći raznih stvari kako bi imali ljubavnice, pokazalo je zanimljivo istraživanje

Čega se treba odreći ako imate ljubavnicu
Čega se treba odreći ako imate ljubavnicu (Arhiva)
Više o

ljubavnice

,

muškarci

,

odricanja

Ljubavnice su kategorija u koju većina žena odbija spadati, no ipak su tu, postoje i muškarci im posvećuju poveliku količinu pažnje - znate li koliko?

Odgovor na ovo vječno pitanje postavila je stranica za spajanje illicitencounters.com cijeloj tisući svojih članova, a odgovori su zanimljivi jer jasno pokazuju čega se muškarci odriču zbog ljubavnica.

Tako je čak 16 posto muškaraca izjavilo da bi radije imalo ljubavnicu nego kupilo novi automobil, a svi dobro znamo koliko muškarci vole automobile...

Prilično velikih 15 posto muškaraca odreklo bi se uređenja doma u zamjenu za ljubavnicu, a ista brojka bi žrtvovala kupljene ulaznice za utakmicu omiljenog kluba kako bi provela vrijeme s ljubavnicom.

Ne tako malih 11 posto ne bi više išlo u teretanu, a postotak manje ne bi kupilo novi mobitel kako bi imali dovoljno love za ljubavnicu. I da, šest posto njih bi odustalo od godišnjeg odmora zbog ljubavnice...

Za kraj, jasan znak da nešto ne štima u braku - čak četvrtina muškaraca smanjila bi broj izlazaka sa suprugom kako bi imala dovoljno sredstava da ide van s - ljubavnicom.

Pa vi vidite...

30.04.2017. 21:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh