« Muškarci
objavljeno prije 7 godina
SAVJETI

5 malih znakova pažnje koje trebate posvetiti dragoj

Pitate se zašto Zato će se takvo ponašanje izuzetno pozitivno odraziti kako na vašu vezu, tako i na učestalost i kvalitetu seksualnog života

Poklonite dragoj cvijeće - bez razloga :)
Poklonite dragoj cvijeće - bez razloga :) (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

znakovi pažnje

Pravi muškarac ne čeka onih par dana u godini kad se dragoj posvećuje pažnja (Valentinovo, Dan žena, rođendan, godišnjica i Božić... recimo), već joj svakoga dana daje do znanja koliko mu stvarno znači u životu.

Naravno, uz to je dovoljno inteligentan da zna da se ne smije pretjerivati i da je faktor iznenađenja najbolja moguća stvar... stoga, evo pet stvari koje trebate raditi stalno kako bi se vaša draga osjećala voljenom, paženom i maženom. Naravno, to će se izuzetno pozitivno odraziti kako na vašu vezu, tako i na učestalost i kvalitetu seksualnog života.

Cvijeće na radnom mjestu - pomalo je izlizano kupovati cvijeće za Valentinovo ili za njen rođendan, ali ne i pogrešno. No kad joj kupite buket i pošaljete joj ga na posao na neki sasvim običan dan zaljubit će se u vas ponovo.

Ljubavna poruka - niste uspjeli provesti dovoljno kvalitetnog vremena zajedno - faks, posao, djeca itd. Ni njoj nije lako zbog toga, ali nemojte čekati povoljnu priliku da se vidite i posvetite samo sebi. Svratite joj do posla i ostavite ljubavnu poruku na automobil. Svratite joj do stana i ostavite ljubavnu poruku u poštanski sandučić. Nije važno što piše u njoj - kod ovakvih iznenađenja najvažniji je sam čin.

Neočekivana poruka - vaša partnerica često može biti jako zauzeta na poslu i izgubiti glavu od obaveza. Pošaljite joj SMS da mislite na nju ili još bolje, odite do nje na posao u vrijeme stanke za ručak i javite joj da ju čekate u restoranu ikako biste je počastili slasnim gablecom i dobrim raspoloženjem. Bez obzira na sve, SMS ima tu moć da uljepša svakome dan.

Njena fotografija na vašem mobitelu - nije važno je li njena fotka na pozadini zaslona ili je u obliku screensavera - bitno je da joj to ne pokažete sami već da sama to primijeti. Recimo, sjedite na kavi, obavili ste kratki poziv ili poslali poruku i zatim ostavili mobitel na stol. Kad vidi da vam mobitel krasi njeno lice sigurno neće ostati ravnodušna.

Poziv za laku noć - činjenica je da se brojni parovi jednostavno ne stignu vidjeti što zbog posla što zbog nekih drugih obaveza, pa čak ni tijekom vikenda, a ako ste i vi u jednoj takvoj vezi ne zaboravite je nazvati i požljetei joj laku noć. Neće se prestati smiješiti do jutra!

29.04.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh