« Muškarci
objavljeno prije 7 godina
ZAPAMTITE :)

Što bi muškarci trebali mijenjati u krevetu?

Ne očekujte od vaše dame, vaše izabranice da stavi noge iza vlastite glave i glumi friški i još topli perec

Što bi muškarci trebali promijeniti?
Što bi muškarci trebali promijeniti? (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

položaji u seksu

Prvo i osnovno što mnogi muškarci moraju shvatiti jest da dame, da žene, majke, kraljice uživo nisu toliko fleksibilne, a kako to izgleda u njihovim maštarijama i mislima.

Druga stvar pak je činjenica da su pornografski filmovi, uključujući i one gdje piše "amaterke u akciji" snimani i rađeni uz pomoć profesionalnih glumaca, koji vježbaju, koji imaju kondicije i koji pršte od zdravlja. I sve je to, na kraju krajeva, gluma. 

Ne očekujte od vaše dame, vaše izabranice da stavi noge iza vlastite glave i glumi friški i još topli perec.

Stoga gospodo, iz prve ruke, evo što dame misle o našim uvriježenim, pa nazovimo ih slobodno, zabludama o samom seksu:

Položaj 69

Njihovo je mišljenje da su prezauzete. A kad nam to obrazlože na način koji bi nama muškarcima trebao biti dobro poznat, a to je da im se teško fokusirati na ugodu, kada se moraju paralelno s time fokusirati da tu istu ugodu pružaju dalje, mislim da nemamo nikakvih daljnjih kontra argumenata za raspravu.

Naime, kod žena je dosezanje vrhunca spolnog odnosa i svojevrsno stanje uma, stoga ako moraju razmišljati o tome da li se i vi osjećate ugodno, cilj je jako daleko.

Kako popraviti: Mijenjajte se, rješavajte stvari jednu po jednu, čemu žurba? Žene žele i određenu povezanost s vama, stoga kontakt očima je bitan. Primajte i dajte, odvojeno.

Sve savjete pročitajte na portalu Gentleman.hr

06.05.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh