« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
MYTHBUSTERS

Laži o muškarcima u koje žene i dalje vjeruju

Nekoliko mitova, ili još bolje predrasuda, o muškarcima odupiru se vremenu i još uvijek postoje u ženskim glavama

Što žene i dalje vjeruju
Što žene i dalje vjeruju (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

mitovi

Mitova o muškarcima ima i previše, a neki od njih i dalje se motaju po ženskim mozgovima, iako odavno ne vrijede. Tako, primjerice, nije istina da vas muškarac neće poštovati ako s njim spavate već na prvom spoju. Njima je važno da dođe do toga, a čekanje će ih samo otjerati dalje.

Muškarci jesu lovci, no više zato što se to od njih očekuje nego što je to njihova istinska želja. Nema ništa stresnije za muškarca od prilaženja nepoznatoj ženi, jer riskira odbijanje i poniženje, pa bi se većina njih najradije mijenjala sa ženama za tu nezahvalnu ulogu.

Priče o muško-ženskim prijateljstvima također su mit, jer će muškarac, prije ili kasnije, poželjeti spavati sa ženom s kojom se druži. Prijateljstvo i strast jako se teško odvajaju u muškom mozgu, a kako već postoji očita mentalna privlačnost, samo je pitanje vremena kad će se pojaviti i fizička.

Ruku pod ruku s gornjim mitovima ide i onaj o strahu muškaraca od neovisnih žena. To jednostavno nije istina, naročito ako je muškarac mlađi od 40 godina i ima dovoljno samopouzdanja. Tada će mu takva žena imponirati više nego bilo koja druga i napravit će sve da je osvoji.

Za kraj, muškarci ne vole iznenađenja. Da, drago im je kad ih zavodite seksi odjećom ili donjim rubljem, no oni uvijek, ali uvijek najviše vole golo tijelo.

09.12.2013. 11:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh