« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
HE HE

Što ne možete očekivati od muškaraca

Žene ponekad imaju prilično nerealna očekivanja od muškaraca, pa evo nekoliko savjeta kako izbjeći razočaranje

Kad se očekivanja ne ispune, dolazi do problema
Kad se očekivanja ne ispune, dolazi do problema (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

očekivanja

Pronaći idealnog partnera nije lako, štoviše, mnogi bi se složili da je to nemoguće, no kako volimo idealizirati osobe u koje se zaljubimo, nije čudo da se ubrzo razočaramo jer se ne ispunjavaju očekivanja.

Recimo, potpuno je nerealno očekivati od muškarca da uvijek točno zna što treba reći, jer tako nešto postoji samo u sladunjavim filmovima. U stvarnom je životu najčešće upravo suprotno, pa morate zapamtiti da vas je razočarao ne on, nego njegova idealna slika koju ste stvorili u svojoj glavi.

Mislite da će se vaš muškarac boriti za vas do zadnje kapi krvi? Ne doslovno, naravno, ali teško ćete naći lika koji će doći pjevati serenade na kiši kad nešto napravi krivo, ili trčati za vama na kraj svijeta kad odlučite da ne želite biti s njim. Ako ćete čekati da napravni nešto takvo, siđite s oblaka na vrijeme i krenite dalje. 

Ništa manje fantazmagorično nije ni pokušaj pronalaženja muškarca koji vas potpuno razumije. Budite realni, ni vi ponekad niste sigurni što vam se zbiva u glavi, a kako bi to mogla shvatiti neka druga osoba, i to još suprotnog spola. 

Princa na bijelom konju čekaju djevice u filmovima, i neka ostane tako. Stvarne žene koje očekuju takve muškarce u najvećem broju ostaju same do kraja života. Neće tek tako naletjeti ni muškarac koji rješava probleme pokretom prsta ili telefonskim pozivom. To može Mr. Wolf, ostali baš i ne.

Muškarac će biti ili osjećajan ili muževan, kombinacija je rijetka i jako brzo ga netko upeca i ne pušta ni pod razno, tako da je bolje odustati već nakon kratke potrage, a ništa češće se ne pojavljuju niti vječni romantici

09.12.2013. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh