« Horoskop
objavljeno prije 10 godina
AJMO NAŠI!

Kakvi su navijači znakovi horoskopa

U doba velikih nogometnih natjecanja možete odmah prepoznati navijače oko vas prema njihovom načinu navijanja

Kako navijaju znakovi horoskopa
Kako navijaju znakovi horoskopa (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

navijanje

,

navijački horoskop

Ovan gleda utakmice pred samim televizorom, od njega drugi ne vide ništa, a svaki je potez ključan i na njega reagira izuzeno emotivno. Euforija je standardna pojava, glasa nema još tri dana, a suci su u pravilu krivi za sve.

Bik je rođeni trener, barem oni tako misle, tako da je njegovo navijanja ponešto različito od ostatka svijeta - on naravno zna što i kada treba napraviti i to će nesebično podijeliti s okolinom, koja će ga užasnuta željeti zadaviti praznom bocom piva.

Blizanci će tijekom utakmice promijeniti sva moguća raspoloženja, a iako ga možda nogomet niti ne zanima, unijet će se cijelim bićem. Tu će biti vrištanja, plakanja i filozofije, a na kraju utakmice obično je mokar od znoja.

Rak će veći dio utakmice biti miran i staložen, smirivat će okolinu kako bi mogao čuti što se zbiva, no u jednom trenutku će puknuti i početi sumanuto urlati. Pronaći će svog favorita za dobre i loše poteze i neumjereno će jednoga hvaliti, a drugog kritizirati.

Lav je potpuno lud navijač, protivnici su na razini najgorih neprijatelja koje treba zgromiti, a poraz doživljava kao okupaciju i propast svoje momčadi koja mu je ukaljala čast. Domoljublje je najizraženije upravo kod Lavova, a porazi su djelo bjelosvjetskih zavjera jer je nemoguće da njegova momčad izgubi kad on navija za nju.

Djevica gleda utakmice smireno i uz suzdržani optimizam, nadajući se uvijek najmanje neriješenom rezultatu, a možda i porazu, bez obzira na snagu protivnika. No, ako se ostvare crne prognoze, svima će to nabijati danima na nos, jer eto, oni znaju. Pobjede doživljavaju smireno, uz malo jači unos alkohola.

Vaga, naravno, kalkulira cijelo vrijeme, sve provjerava prije utakmice, a najvećim dijelom se ljute na igrače, a ne na suce. Naravno, ako je netko njihovu momčad podcijenio prije utakmice, navijanje je osvetnički usmjereno i svaki dobar potez svoje momčadi doživljava kao svoj trijumf.

Škorpion podliježe euforije i navija vrlo entuzijastično, urlajući tijekom cijele utakmice, stalno provjeravajući svoj listić iz kladionice kako bi bio siguran da se sve odvija po njegovom planu. To su oni koji se udaraju po glavi na svaku grešku svoje momčadi, a loš rezultat daje mu izgled svjetskog patnika. Čir na želucu - normalna stvar.

Strijelac ima neku svoju filozofiju koju cijelo vrijeme propovijeda, a koja baš nema previše veze sa stvarnošću. Da, poznaju sve na terenu, no kako upravo on zna najbolje, uvjeravat će tipa do sebe pola sata da je zaleđe bilo, iako je i usporena snimka pokazala da nije.

Jarac je filozof kao i Bik, sve zna o nogometu i šansama svih na velikim natjecanjima, što će rado podijeliti s nekim za koga vidi da zna manje od njega. Emotivno navija, u slučaju pozitivnog rezultata zove runde, kao i kad njegovi gube, no onda su tu psovke i traženje svađe s drugim navijačima. 

Vodenjak je u navijanju čudan, jer gleda na sve pesimistično, za razliku od ostalih stvari u životu. Najbolji su mogući organizatori gledanja utakmica jer neće nedostajati ničega, a utakmicu gledaju preko oka, stalno se bojeći poraza. Stalno su na iglama, a opustit će ih tek dobar rezultat na kraju utakmice.

Ribe su na površini prilično cool navijači, no u sebi kriju pravi vulkan koji polako popušta tijekom utakmice uz stalno zanovijetanje i pitanja koja idu svima na živce. Smetaju im i komentari komentatora, a sve je to obrambeni mehanizam jer ih je strah poraza.

Pročitajte i dnevni horoskop za sve znakove:

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Dnevni horoskop Ovan
 Dnevni horoskop Bik  Dnevni horoskop Blizanci
 Dnevni horoskop Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Dnevni horoskop Lav  Dnevni horoskop Djevica
 Dnevni horoskop Vaga
 Dnevni horoskop Skorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Dnevni horoskop Strijelac
 Dnevni horoskop Jarac
 Dnevni horoskop Vodenjak
 Dnevni horoskop Ribe
14.06.2014. 16:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh