« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
EHH

Kako znate da ste postali - papučar

Vrlo mali broj muškaraca priznat će da su papučari, no kad se pogledaju svi znaci koje donosimo, sigurno ih znate dosta

Morate sve objašnjavati? Hmmm :)
Morate sve objašnjavati? Hmmm :) (Arhiva)
Više o

muškarci

,

znakovi

,

papučar

Papučar je kvalifikacija koju rijetko koji muškarac može muški podnijeti, a obično izaziva gromoglasne reakcije i dokazivanje da to zapravo nije slučaj. No, Men'sHealth prikupio je nekoliko glavnih znakova da ste u toj kategoriji, pa pričitajte i ocijenite se sami ...

Sve počinje, vjerovali ili ne, s pivom. Na početku je sve OK, idete kad želite, no nakon nekog vremena to postaje problem, pa se morate ispričavati, obećavati da nećete više nikad tako dugo ostati ... sve dok je ne morate pitati za dozvolu.

Jednako tako, odjednom shvatite da sve glavne odluke u kući donosi baš Ona, a vas se baš i ne pita previše, pa se osjećate kao klinac kojem roditelji nešto dozvoljavaju ili ne.

Zajednički Facebook profil je prilično ponižavajuća stvar za muškarce, no ako pogledate svoje prijatelje na Fejsu, ima ih sigurno nekoliko koji su "u paru". Naravno, on nije taj koji stavlja statuse i fotke ...

Kad vam se prvi puta dogodi da morate kući ranije zato što ona to želi, na najboljem ste putu prema statusu papučara.

Gotovo jednako strašna spoznaja je analiza prijatelja s kojima se družite. Ako još uvijek imate neke frendove iz djetinjstva koji su dobrodošli, još se držite ... no, kad i oni nestanu, svi prijatelji bit će, zapravo, njeni ...

I tako dalje .... jeste li se pronašli u ovome? Izborite se za sebe! :)

02.08.2014. 21:29:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ante
    05.06.2019. 12:21
    Benjamin je papučar.
  2. avatar
    Rei King
    01.12.2020. 08:27
    Pita Čmrljo prijatelja Čmolju:"Kako to da ti je žena dopustila da ideš u šetnju sa mnom ?".Čmoljo odgovara:"Ja sam njoj, kao strog i pošten gazda, dopustio da mi dopusti"."Ali, ona tebe rijetko kada pušta s lanca", kaže Čmrljo.Čmoljo:
    "Ma gledaj, vidi, pazi, slušaj, ... tada opet JA odlučim da ju poslušam, moja je glavna i zadnja"."Auuu, Čmoljo, ti si pravi gazda i muškarac, a ja sam papučar. Odsad ću i ja tako kao ti", veselo zaključi Čmrljo.
  3. avatar
    Rei King
    01.12.2020. 08:32
    Propisivati ( ! ) koliko će žena biti u Saboru, u strankama ili na biračkom listiću je apsurdno i nepošteno. To je nasilje.
    Jednako kao što je i zapošljavanje podobnih umjesto sposobnih.
    Za svako namještenje treba biti mjerilo sposobnost i poštenje, a ne spolno određenje.
    A kada se zbog žena sprovode takove nepravde i besmislice, dosljedno takvim istim mjerilima treba propisati da udio oporbe u Saboru mora biti najmanje 50%.

    Međutim, to nasilje je u naravi mnogo veće na svim poljima.
    Primjerice u Hrvatskoj ima 452 ureda Turističke zajednice, ali njihovih direktora muškoga spola vjerojatno nema više od pet.
    Svi mnogobrojni pravobranitelji su ženskoga spola !
    Dužnost glavnoga državnog odvjetnika obavlja žena, a glavna osoba USKOK-a je žena.
    Od dvadeset i jednog predsjednika Županijskih ureda za ravnopravnost spolova samo je jedan muškarac.
    Zar je to ravnopravnost ? Očito da 50% ženama nije dovoljno. Vjerojatno bi bez muškaraca bilo još ravnopravnije.
    I nije nimalo čudno što u sudskim sporovima pobjeđuju žene, a samo 10-ak posto očeva dobiva pravo na skbništvo, ma koliko majka bila problematična.
    Ali to nije sve !
    Da nema ravnopravnosti pokazuje podatak da se u Zagrebačkoj skupštini za muškoga zastupnika dobiva 51 000kn, a za žene 56 000kn.
    Isto tako u Saboru za žene plaćaju 10% više. Na taj se način legalno ponižava i kažnjava muškarce, a žene se podmićuje.
    Krajnje pokvareno i besramno. Sramota i čast su istrijebljene, postale su potpuno nerazumljive riječi.
    Tko je u stvari žrtva diskriminacije ?! Koga se ugrožava ?! Tko je tu lud ?!
  4. avatar
    Rei King
    01.12.2020. 08:34

    Vrlo dobro znamo da žene stalno pričaju kako mogu sve što i muškarci, bore se za ravnopravnost i izjednačenje.
    Stoga nije jasno zašto žene šute kada ih se omalovažava tako što one u tenisu pobjeđuju samo sa dva dobivena seta, a muškarci igraju za tri dobivena seta.
    Nadalje, u atletici muškarci trče 110m sa preponama, a žene 100m.
    Muškarci bacaju koplje koje teži 800g, a žensko koplje teži 600g ( 33% je lakše ).
    Kugla koju bacaju muškarci teška je 7,26kg, a kugla za žene samo 4kg ( 81% je lakša ).
    Isti je odnos i u kladivu ( 7,26kg/4kg ).
    Disk za muškarce teži 2kg, a za žene je dvostruko lakši ( 1kg ). Zato je ženski svjetski rekord 2m duži, a u poštenim ( ravnopravnim ) okvirima bio bi možda tridesetak metara kraći.
    ( ... )
    Različiti uvjeti iskrivljuju sliku. Vidljivo je da su žene podcijenjene. Stoga čudi pojava da one šute. Možemo zaključiti da im razlike takve vrste odgovaraju, to je sada u redu jer im donose korist. Ali onda ispada da je nepravda učinjena muškarcima.
    No, i oni šute. Istodobno su poniženi i muškarci i žene, ali nepravda im odgovara ( ??? ) !
    Kakvoga onda smisla imaju usporedbe ( a kamo li izjednačavanja ) muškaraca i žena. To izjednačavanje vodi prema istospolnim parovima. Da je dragi Bog smatrao da žensko i muško trebaju imati iste sposobnosti i jednako izgledati, vjerojatno nebi muškarce uopće stvorio. Stvorio bi samo žene sa mogućnošću samooplodnje ( kakvih primjera u prirodi ima ). Žena ne može i ne treba moći sve što i muškarac, nego je potrebno nadopunjavanje. Muškarci i žene su potpuno različiti pa se baš zato i privlače. Zato nije potrebno bježati od istine; muškarac baci kuglu 20m, a žena baci kuglu iste težine 10m.To je tako i nikako drugačije, ima smisla i tako treba biti. Muškobanjasta žena neće privlačiti hormonalno i duševno usklađenog muškarca, jer ona vrlo sliči muškarcu, a muškarci njemu nisu privlačni. Žena će privući muškarca svojom ženstvenošću ( u normalnim okolnostima ), a ne silinom.
  5. avatar
    Rei King
    01.12.2020. 08:39
    BUDIMO POŠTENI.
    I MUŠKARCIMA JEDNAKO TREBA ZAŠTITA.

    Danas su veoma omiljene teme o naslju, ali se razlažu jednostrano i površno, na štetu i sramotu muškaraca.
    Zlostavljanje ne možemo promatrati kroz postotke, jer zlostavljanje je UVIJEK zlostavljanje i ne može se mjeriti postotcima, litrama, metrima ili tonama.
    I nijedno zlostavljanje NIJE zanemarivo jer čak samo jedno zlostavljano stvorenje je VELIKI problem, osobito za tog pojedinca. Ali ako i primjenjujemo matematiku u rješavanju problema duše, stvari svejedno nisu tako jednostavne. Ako, npr., ima 1000 zlostavljanih žena, a "samo" 2% muškaraca, to iznosi 20 zlostavljanih muškaraca. Ali svakog muškarca ponaosob nije briga što je samo jedan od "samo" njih 20. Njegova muka nije manja zato što nema 1000 zlostavljanih muškaraca. Jednako tako nijednoj ženi neće biti lakše saznanje da je jedna od 1000, 2000 ili "samo" 100 žena koje pate. Svakome je njegova muka najveća i jedino nju snosi.
    Međutim bez obzira na brojke, postoji jednostavna činjenica da će se rijetko koji muškarac hvaliti okolo sa razbijenom glavom ili nožem u leđima. Ostaju nezabilježeni.
    Osim toga poznato je da je teški umni rad tri puta "teži" ( tj. troši više energije ) od teškog tjelesnog rada. Isto vrijedi u odnosu psihičkog i fizičkog maltretiranja.
    Tako od svih zlostavljanih žena barem u polovini slučajeva je prethodilo žensko psihičko maltretiranje ( omalovažavanje, uvrede, ucjene, laži, promiskuitetno odijevanje i ponašanje,...), koje ima razornu moć. A muškarac se ne može obraniti tim načinom, kada mu postane nepodnošljivo, kada mu "pukne film", on ima svoj način - fizičku snagu.

    Primjer: u braku sa dvoje djece žena neda djeci da jedu drugo osim njenih umjetnih pripravaka. Usput muža neskriveno vara, vrijeđa ga i stvara nerazumne troškove. Muž, iako teško pati, ne želi razvod radi djece, ali zna da ove ludosti mora zaustaviti jer ga izluđuju. Zatim mu je rekla da on mora privređivati, a ona i kćerkica će u shopping. Stalno galami na njega, vrijeđa ga kao zadnji smrad. Nizašta. I kako sada zaustaviti ludilo ? Lijepim razgovorima nije moguće jer ona radi svoje sirovosti lijepu riječ nije u stanju razumjeti. Ne samo muškarac, nego i svaka normalna žena bi je radi svoje obrane njezinog nasilja kad-tad udarila bilo čime, jer niti jednako teške riječi kao što su njezine nebi pomagale. E to bi kronike i statistike zabilježile, jer se bave samo posljedicama umjesto i uzrocima.
    ( Koliko znam samoobrana nije kažnjiva.)
    Znamo da sila izaziva protusilu, a nasilje stvara novo nasilje.
    Nažalost, u gotovo svim našim serijama potiče se nasilje, nudi se obrazac. Muškarci se prikazuju kao tupavi, lijeni nesposobnjakovići, a žene stalno viču, vrijeđaju, ucjenjuju i naređuju. Mužu svako malo žena govori:"Tovare jedan !". Možete li zamisliti kakva bi uzbuna nastala kada bi u nekoj seriji ("šaljivoj"!) muž stalno ženi ružno govorio:"Kravetino jedna !" ? Ali muškarci, i svi ostali, šute.
    I gdje je tu sada pravda i poštenje ?

  6. avatar
    Rei King
    01.12.2020. 08:48
    Želim vam skrenuti pozornost na nemjerljivu štetu i nepravdu koju provodite u seriji "Kud puklo da puklo" ( u svim hrvatskim serijama je isto ).
    Bez mile brige vaše "junakinje" orgijaju i vrijeđaju.
    Npr. Snježana naziva Tomislava idiotom, kretenom, ... kaže: kakva budala joj je napravila dijete ( pa ona "budala" kojoj je ona raširila noge ! ).
    Dijana ( nesposobna za brak i partnerstvo ) ima nesuvisle prohtjeve i stalno Josipu govori budalo, budalo, budalo. A on njoj ljubavi, ljubavi, ljubavi.
    Jeste li vi svjesni kakav životni predložak pružate gledateljstvu ???!!!
    Ako niste, hajde onda napravite seriju u kojoj će muškarci stalno ženama govoriti glupačo, kravetino, kozo, ...
    Samo jednu takvu riječ da samo jednom izgovori muškarac ženi nastao bi urnebes, linč, svi bi graknuli ( posebno pravobraniteljstvo za ravnopravnost spolova ) - kao da je smak svijeta. Svetogrđe !
    Ali ovako sve može, muškarcima to paše kad ih se vrijeđa i pljuje.
  7. avatar
    Rei King
    01.12.2020. 08:52
    18.10.2020. u sklopu zabavne emisije "Volim Hrvatsku" izrečeno je DISKRIMINACIJSKO I UVREDLJIVO pitanje: koliko posto muškaraca pere zube samo kada idu zubaru. Vrlo "zabavno".
    Žene nisu spomenuli , one su nedodirljive, iako su vrlo neuredne.
    To se nitko ne usuđuje reći, osobito u vrijeme mjesečnice. Muškarci nisu zlobni, oni su potpuno solidarni i ne pomišljaju da to ističu, a njih se za sitnice, čak i radi izmišljotina, nemilosrdno napada i vrijeđa.
    A možda žene nisu spomenute u tome pitanju zato što one ne peru zube niti kada idu zubaru. Tko će ga znati ?
    SRAMOTA ZA SVE !

    Primjerice u Hrvatskoj ima 452 ureda Turističke zajednice, ali njihovih direktora muškoga spola vjerojatno nema više od pet.
    Svi mnogobrojni pravobranitelji su ženskoga spola !
    Dužnost glavnoga državnog odvjetnika obavlja žena, a glavna osoba USKOK-a je žena.
    Od dvadeset i jednog predsjednika Županijskih ureda za ravnopravnost spolova samo je jedan muškarac.
    Zar je to ravnopravnost ? Očito da 50% ženama nije dovoljno. Vjerojatno bi bez muškaraca bilo još ravnopravnije.
    I nije nimalo čudno što u sudskim sporovima pobjeđuju žene, a samo 10-ak posto očeva dobiva pravo na skbništvo, ma koliko majka bila problematična.
    Koje je pravo ime nepravde i tko je nameće ? Tko upravlja ovom državom ?
  8. avatar
    Rei King
    01.12.2020. 08:56
    ISPRAVNOJ ŽENI NEĆEŠ MOĆI NIŠTA KRIVO REĆI, A KRIVOJ ŽENI NEĆEŠ MOĆI NIŠTA REĆI ISPRAVNO !!!
  9. avatar
    Rei King
    01.12.2020. 09:52
    Žene su u svemu različite od muškaraca i baš takove bi trebale, u okviru svoje ženske uloge, biti od velike pomoći muškarcima. Međutim prevagu je odnijela njihova tamna strana. Prema Svetom Pismu Savršeni Bog daje prednost muškarcima. Prvo je stvorio Adama, a zatim Evu da mu bude pomoćnica, nikako suparnica ( jer bi to stvorilo trvenja, nesklad ), a kamo li vladarica. Današnja žena je zaslijepljena taštinom i sebičnošću pa odbija ulogu pomoćnice, čini joj se da je u podređenome položaju, da je služavka. A zanemaruje činjenicu da je sam Isus Krist došao među nas da nam služi, a ne da vlada. Tako je služeći nam i Svoj život dao za nas. Ljubav je uvijek željna služenja.
    Na ovoj fizičkoj razini sve se kreće između "plus" i "minus" ( jang i jin ). Neophodno je uspostaviti ravnotežu.
    Žene su "minus", ali to ne znači da su loše dok god se kreću u svojim okvirima, dok vrše svoju žensku ulogu. One baš takove i trebaju muškarcima, koji su "plus", radi ravnoteže. Muškarcima se energija vrti u pozitivnom smjeru, a ženama obrnuto. Nikako ne bi smio prevagnuti "minus". Avatari ( poput Sai Babe ), iako bespolni, načelno se utjelovljuju u muškome obliku, radi negativnoga ženskog aspekta. Iz istoga razloga prema Svetome Pismu - Bibliji, dok ljudi još nisu zastranili i dopustili su da ih Bog vodi, žene nikada nisu bile svećenice, državnice ili pak vojskovođe. Nakon što su se ljudi, opsjednuti zlom, okrenuli od Boga, On ih je prepustio njihovim zabludama, neka žive po svojoj volji, ali ne dok ih je volja.
    Savršeni Svemogući Stvoritelj je muškarcu dodijelio snagu kako bi vodio, gradio, štitio dom i svoju obitelj. Snaga mu omogućuje da se upusti u sve oblike borbe protiv svakoga zla. Jer sa zlom, poslije određene granice, nema okolišanja, sporazumijevanja i popuštanja. Zlo poznaje i priznaje samo silu ( ne možete ganuti sotonu recitiranjem poezije ). Pa nam tako Biblija kazuje da su pomoću Sile Izraelci oslobođeni egipatskoga ropstva. Sodoma i Gomora su gradovi koji su potpuno uništeni jer su njihovi stanovnici bili grešnici puni mržnje. Jednako tako Vedska književnost opisuje veliku bitku između dobra i zla na polju Kurukšetra ( otprilike 3000 godina prije Krista ). Hrvatska je također doživjela oružanu silu osvajača pa se morala braniti istim načinom, samo žešće kako bi se i obranila.
    A ženi je Bog namijenio, darovao djevičanstvo, baš svakoj ženi na ovome svijetu ( po tome se jasno vidi sudbinska važnost ), kako bi svojom nježnošću i čistotom donosile mir, krijepile i jačale svoje muškarce. Takvi će muškarci moći bolje uzvratiti, u okviru svoje uloge služiti ženama i čitavoj zajednici. Djevičanstvo je ujedno osigurač održanja poretka, kojim je Bog zadužio muškarca da poredak provodi. Jer, znamo, vatra je dobar sluga, ali loš gospodar. Vatra uvijek teži da se širi. Kada se otme kontroli, gotovo je.

    Naravno, uz te osnovne odlike od oba se spola očekuje odgovornost, plemenitost, kratko rečeno sve vrline.
    Nijedno od njih nije manje vrijedno, samo su im uloge različite ( poput vozila za čije su kretanje jednako važni motor i kotači, jedino su im uloge različite ). Ali žene odbacuju svoju temeljnu ulogu i hoće zauzeti muškarčevo mjesto vođe ( a muškarci bi, valjda, trebali preuzeti njihovo mjesto i rađati djecu ? ). One sve više iskazuju svoju napadnost te nije čudno što odabiru nasilne sportove gdje se natjecatelji tuku i zanimanja u kojima se koristi sila i oružje. Onaj njihov potreban, dobar „minus“ naboj oteo se kontroli i prelazi u negativnost, koja nikome neće donijeti sreću. Tamnu žensku stranu uočavamo već na samome početku kada je Eva prevarila i Boga i Adama. Veliki je problem što su ne samo žene, već i muškarci zaboravili, odbacili svoja zaduženja. Oduvijek žene uspijevaju nagovoriti muškarce na bilo šta. Svaki njihov hir oni odobravaju, a Bog im je povjerio da poredak održavaju. Time oni Božju volju izigravaju te sav razvrat omogućavaju. Razvrat oduvijek začinju žene ( Adam i Eva, Samson i Dalila, prostitucija, pornografija, mini suknja - otvara i olakšava put do spolovila, koju je 1965. godine izmislila Mary Quant, rekavši da joj je dosadilo biti dobra ! ). Otada se čovječanstvo razgolićavanjem ubrzano strmoglavljuje u bezdan. Okružuje se i ispunjava vibracijama najniže vrste. Kada lavina jednom krene ona buja i sve na svome putu razara. Kada kola krenu nizbrdo sve brže jure, dok se na dnu brijega ne razlete. Mini suknje su, naravno, prostitutke prve prihvatile, a ubrzo je prihvatio i cijeli ženski svijet. Postale su neizostavne na svakome mjestu: u školama,uredima,na znanstvenim, političkim i vjerskim skupovima, na vjenčanjima, pogrebima, ... Dostojanstvo je svedeno na samo jednu nerazumljivu riječ. Takve žene, naravno, niučemu više ne mogu donositi mir i ravnotežu. Sasvim suprotno. Rasulo je posljedica njihovoga djelovanja.
    Danas su žene svojom obješću i samodopadnošću napustile svoj djelokrug, a to znači poremećaj, nesklad, nemir i opasnost. Naglasak je na tjelesnosti. Gotovo sve je iskrivljeno i lažno. Muškarci su podjednako krivi jer svojom naivnošću prihvaćaju prevrat i razvrat. Moral, povjerenje i ljubav nestaju, a umjesto zajedništva i suradnje nastaje suparništvo i netrpeljivost, razara se obitelj. Prevladavaju interesi umjesto ljubavi, a krijepost i poštenje postaju smiješni. U tom kaosu i prljavštini rađaju se djeca ( bića kojima je neophodna ljubav, mir i sklad ), nastaju novi ljudi bez valjane osnove za život. Bez dobrih, čvrstih temelja svaka se građevina sruši, ali i čitavi svjetovi poput Atlantide. Djevičanstvo ( Višnji Zakon ) ima presudan utjecaj, ali je proglašeno zastarjelim, zaostalim i sramotnim jer je ženama ( a sada i muškarcima ) slađi razvrat. O Višnjem Zakonu se ne raspravlja jer je neupitan, Višnji Zakoni nikada ne zastarijevaju, oni su Istina, oni su vječni kao i Bog. Posljedice opće iskvarenosti će biti teške i bolne.
    A Bog nam je sve priuštio i posložio, tako jednostavno i krajnje djelotvorno omogućio da provodimo Njegovu volju ( najbolju ) te održavamo Raj na Zemlji za sve. Ovako, zbog nagomilane ogromne količine negativne energije, kataklizma je teško izbježiva.
    Priča se na svakome koraku, ceremonijalno, o Prečistoj Bogorodici Djevici Mariji, ali to su vrlo tužne i lažne brbljarije jer gotovo nitko Nju ne uzima kao svoj uzor.
  10. avatar
    Rei King
    01.12.2020. 09:54

    “U Kali-yugi svjetovni ljudi se odaju dvoličnosti, samotrovanju, putenosti i ubijanju životinja. To je doba u kojemu vlada materijalizam, svađe, licemjerje i razvrat, a ne duhovnost.”

    “Žene koje su odbacile čestitost, slobodno će lutati od jednog muškarca do drugog.” (Srimad Bhagavatam 12.3.31)

    “U Kali-yugi muškarci će postati zavedeni i pod kontrolom žena (djevojaka).” (Srimad Bhagavatam 12.3.37)

    “U dobu Kali ljudi će se tako bijedno degradirati da će postati robovi žena. Odbacit će svoje roditelje, braću, dobročinitelje, rođake po ocu prema savjetu svojih šogorica i šogora, zbog sklonosti prema ženama, doprinoseći njihovom seksualnom zadovoljstvu.” ( Srimad Bhagavatam 12.3.37 )

    “Muškarac i žena živjet će skupa samo na temelju površnih privlačnosti, a uspjeh u poslu ovisit će o varanju. Ženstvenost i muževnost sudit će se prema seksualnim sposobnostima, a osoba će se smatrati svećenikom samo ako nosi svećeničko znamenje.” (Srimad Bhagavatam 12.2.3)

    “Gradovima će vladati lopovi, Vede će biti zatrovane spekulativnim tumačenjima ateista, politički će vođe doslovno proždrijeti građane (porezi), a takozvana klergija i intelektualci bit će posvećeni svojim želucima i genitalijama” (Srimad Bhagavatam 12.3.32)

    “Žene će biti nižeg rasta, jest će previše, rađati više djece nego što mogu pravilno odgojiti i izgubit će svu svoju stidljivost. Uvijek će govoriti grubim riječima i pokazivat će kvalitete lopova, varanja i nesputane arogancije.” (Srimad Bhagavatam 12.3.34)

    “Nereligioznost je pravi uzrok svega što je izopačeno.” ( Mukunda Lal Ghosh )

    "Zato što si poslušao glas svoje žene i što si jeo s drveta sa kojeg sam ti izrično zabranio jesti, tlo će biti prokleto zbog tebe. U muci ćeš se hraniti sve dane svojega života. U znoju svojeg lica jest ćeš svoj kruh sve dok se ne vratiš tlu, jer iz njega si bio uzet." ( Biblija )

  11. avatar
    Rei King
    01.12.2020. 10:00
    Postoji samo jedna Istina.
    Ali danas je svatko izmislio svoju “istinu”. Koliko ljudi, toliko istina, toliko interesa, razjedinjenosti, obijesti, sebičnosti, sirovosti, laži ( a laž i sreća nikada ne idu zajedno ), … Ljudi su se odrodili od svoje biti i svakoga višeg smisla, a to je svjetska vrhuška i htjela postići. Stoga oni mnoštvu lako nametnu sve gadosti koje njima pogoduju. Što god ponude svjetina odmah prihvaća i primjenjuje. To su vrlo jednostavno postigli. Ustoličili su pornografiju, znajući da će ona razoriti mozgove i obitelji. Malo je ljubavi i milosrđa. Preskočit ćemo sada milijun problema i usredotočiti se na jedan.

    Ljudi su opsjednuti ( zaluđeni !) vanjštinom. Ne bave se vrlinom / suštinom pa nije čudno da ulicama šeću polugole krivotvorene žene pretrpane šminkom i botoksima, lažnim obrvama, lažnom kosom, lažnim trepavicama, lažnim usnama, lažnim ( crnim !) noktima (panđama), itd. , sve lažno i utvaraju si da su lijepe ( to je njihova “istina”). Tamo gdje je Dobrota i Čistota, tamo je istinska Ljepota. Sve što je lažno nije od Boga pa nije dobro niti je važno. Pa onda: različite dijete, pripijena odjeća, silikoni, “push up” grudnjaci, steznici, tange, tajice, minice, … Od sebe su učinile običan seks objekt, a od svijeta bludilište. Sve je podređeno seksu, a osjećaji, duhovnost i moral su postali smiješni. Ono što su u početku radile samo prostitutke sada je svakodnevica. Osim toga sve na sebi su obrijale (opet prikazivanje lažnoga stanja). Razumljivo,(prikrivene) pedofile bi to moglo zanimati jer im dočarava dječje tijelo. Za žabu i zmiju je normalno da nemaju dlaka, ali za ženu je to protuprirodno. Drvo mora imati lišće, a isto tako ljudi moraju imati dlake. Većina se ljudi okrenula protiv Prirode-protiv sebe-protiv Boga. Sakaćenju Božjega djela tu nije kraj. Nije ženama dosta. Osim što sve prirodno nasilno uklanjaju, revno se bacaju na neprirodno "kićenje" tijela pirsinzima i tetovažama. Kako ljubiti njihovu istetoviranu ruku kada izgleda kao gušterova noga ? ( Naravno, takva muška ruka nije nimalo ljepša.) Žene, postanite opet normalne, prirodne žene jer vam to najbolje pristaje. To je najbolje što vam se može dogoditi. Ako ste dostojanstvene i poštujete svoje muškarce i oni će poštovati vas.
    Kozmetička industrija i svakovrsni profiteri odjednom su se, nakon mnogih tisućljeća, dosjetili dlake proglasiti ružnima, kako bi zarađivali na raznim depilatorima i spravicama za uništavanje dlaka. Ta manija kod nas je počela 1992. godine, a dotada su dlačice jaaako privlačile muškarce ( što su dlačice na nogama ili pod pazusima bile jače, to je bio znak da i na spolovilu vlada obilje ). Sada je sve odstranjeno, kao na plastičnoj lutki. I naraštaji koji se danas rađaju u tim neprirodnim uvjetima ne mogu zamisliti ispravno stanje. Oni su oblikovani po izvrnutim mjerilima. Nenormalno je za njih postalo potpuno normalno. Sva je sreća da još nije moguće oblake kalupiti u kocke, jer bi tim ljudima to bilo ono pravo, a sa gađenjem bi gledali u prirodne, različite, jedinstvene i neponovljive oblake. Jednako kao što je ljudima postalo normalno da sirotim psima odsijecaju uši i repove. Jer: to je uobičajeno, takvo je pravilo. Isto toliko je neshvatljivo koliko ljudi voli boks, gdje se žedni tuđe krvi dva čovjeka tuku, a oko njih izbezumljeni navijači škrguću zubima. I to je “normalno” i “lijepo”, to je zabava i biznis. U nenormalnom svijetu sve je “normalno” pa tako i lovci lažu da vole životinje. Ljudi su izmislili laž. U Prirodi jedino čovjek uživa živjeti u laži i besmislicama. Onima koji su se previše udaljili od Istine ona je preteška i nije im prihvatljiva.

    Vratimo se mi našim lijepim dlačicama. One su tu sa velikim razlogom. Uzmimo samo kao primjer dlačice ispod pazuha. One su blagodat (kao i sve u Prirodi). One su tu da nam pomažu, jer se nalaze na dijelu tijela gdje ima puno žlijezda znojnica. Velika količina znoja kada se osuši na koži začepljuje znojnice koje se upale, nastanu prištići. A taj izlučeni znoj ima mogućnost da se rasporedi po dlakama, po višestruko većoj površini u odnosu na onu površinu kada njih nema. To uveliko umanjuje mogućnost da se upale znojnice. Znojenje je jako važno živim ljudima, radi hlađenja i čišćenja organizma. Znojenje nije ružno, za naše zdravlje ono je nužno kao i disanje. I sad (opet !) zamislite sulude težnje proizvođača štetnih dezodorana da spriječe znojenje 48 sati ili 72 sata. Nastoje programirati ljude da je znojenje ružno te da ga svakako treba spriječiti ! A oni će se usput dobro bogatiti. To je ravno besmislici po kojoj bi svakako trebalo spriječiti defekaciju. Dlakavost žena neupućeni bez smisla (!) čak povezuju i sa neurednošću. Ukoliko bez problema održavamo higijenu kose, onda ćemo lako i sa to malo dlačica. Nadalje, zagovornici tog pustošenja tijela običavaju reći: zašto nije čudno to što muškarci briju bradu ? Uloga brade je drugačija priča. Na muško i žensko tijelo djeluju hormoni, kada tijelo sazrije dobiva dlake ( samo zrelo voće je slatko ). Oni dijelovi tijela na kojima oba spola imaju dlake, zajedničke su odrednice, obilježja i stečevine pa zato imamo pravo i trebamo biti ono što jesmo. Mušku bradu su hormoni iznimno uvjetovali kao mušku, mužjačku, odliku. Kao što pijetao ima krijestu koja naznačava muškost. Također brada je štitila od ozljeda u borbama. Jednako tako su hormoni odredili da žene imaju razvijene dojke. One su žensko obilježje.
    Uglavnom, nikada nećemo pogriješiti ukoliko se držimo Velike Istine: sve što je prirodno važno je, dobro je i lijepo je. Prirodno je najbolje i najljepše. ( … )
  12. avatar
    Rei King
    01.12.2020. 10:09
    Bubamara i komarac imaju različit izgled i svrhu. Baš kako treba.
    Bubamara nikada nije pomislilada nešto mijenja na sebijer npr. želi biti vitka kao komarac ( a i neće, zato što poštuje hologram ). Jednako tako kokoš neće koristiti štikle niti povećavati kljun, kako bi izgledala kao čaplja. Zašto bi itko trebao biti viši nego što jest ?!  Sve je onako kako treba biti, svi imamo ono što nama treba. Svako umjetno, lažno, nasilno mijenjanje bilo čega prirodnoga uvijek je nakazno.
    Priroda je savršeno usklađena, raznolika je i baš radi toga beskrajno lijepa. Nasilnim mijenjanjem bilo čega, sve se narušava. Ljudi su izmislili laž i sve što je lažno njima je postalo najviše važno. U Prirodi jedino čovjek uživa živjeti u laži i besmislicama.

    Onako kako izgledamo baš takvi i trebamo biti. Svatko je drugačiji, svi smo jedinstveni, posebni i neponovljivi. Zato trebamo biti ono što jesmo, a ne lažno se predstavljati ( u suštini, mi niti ne možemo pobjeći od sebe ).
    Sve je na svojemu mjestu i nema nikakve potrebe, mijenjajući izgled, da se pretvaramo u nekoga drugoga. A taj netko će se, pak, pretvarati u nas ? Ili u nešto nepostojeće ?
    Potpuno besmisleno.Zamislite nekog malog kratkodlakog žutog psića koji poželi biti bernardinac. Radi toga navuče periku i ostale "rekvizite" te u najmanju ruku izgleda smiješno ( u stvari jadno ).Najbesmislenije, a istodobno najtužnije, je da on više nije niti mali slatki pinč, a nije niti umiljati čupavi bernardinac. Sada je nekakva krivotvorina u koju nam je neugodno pogledati.Također zamislite ( kao što žene nesmiljeno na kapke stavljaju lažne trepavice 3-4-5 puta veće od normalnih ) da obuvaju isto toliko velike cipele na noge ( 1m dugačke ), radi "ljepote".
    Lijepo ? Dobro ? Pametno ?
    I čemu uopće služe te neukusne instalacije na kapcima ? Za rastjerivanje vrana, za plašenje ljudi po cesti, za zaštitu od komaraca, od virusa ili možda za ozljeđivanje neprijatelja ???Samo ono što je od Boga može biti dobro i lijepo. Nije moguće poboljšati i poljepšati savršena djela savršenoga Boga. Oni koji si umišljaju i dopuštaju suprotno zna se čiji su podanici.
    Koliko su se besmislice duboko urezale u moždanu koru potvrđuje i izjava Bojane Gregorić Vejzović, koja se zahvaljuje ( ! ) Enesu ( muž ) što je voli takvu kakva je kada se ujutro probudi. Pa neće valjda voljeti njezinu šminku ( laž ) ! Egocentričnost i narcisoidnost nameću "potrebu" za šminkanjem. Šminka je maska, laž i neizreciva je šteta što je postala važnija od ljudi. Pošteno bi bilo da se odreknemo svih laži. Zauvijek.   ( Treba imati na umu i to da su kozmetički proizvodi prepuni opasnih kemikalija te da sve što stavljamo na kožu vrlo brzo uđe u krv, koja opskrbljuje i mozak. Većinom je ljudski život premrežen opakim lažima, zato što su i njihovi tvorci sasvim prožeti njima. Mnoge od njih su prerasle u "istinu" i tako neosvješteno ljudi žive na dnu dubokih laži. )
    "Ljubav je moj odgovor na sve. Za to mi ne trebaju umjetne trepavice, fileri, teretane, brendirana odjeća i naslovnice." ( Ana Tomasković )
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh