« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
LJUBAV

Kako znakovi horoskopa kažu "Volim te"

Svaki horoskopski znak ima svoj jedinstveni način na koji izjavljuje ljubav, pa nije loše znati što vas očekuje

Kako se izjavljuje ljubav
Kako se izjavljuje ljubav (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

ljubavni horoskop

Ovan će izgovoriti svašta u trenucima zanosa, tako da ne možete biti potpuno sigurni misle li to oni stvarno ili ne. Nije rijetkost da zaborave da su nekom izjavili ljubav, pa se nemojte previše obazirati na njihove riječi.

Bik će čarobne dvije riječi izgovoriti u vrijeme kad smatra da je to ispravno, tako da ćete se prilično načekati da to čujete. Ipak, to je za Bika važna izjava i nikada je neće povući, pa se čekanje stvarno isplati.

Blizanci nikad nisu dosadni, što ne mora nužno uvijek biti dobra stvar, jer i kod njih vrijedi da mogu izjaviti da vas vole, pa nakon nekoliko dana izjaviti da to nikada nikome nisu rekli, a ponajmanje vama.

Rak će izjaviti ljubav jedino kad to stvarno osjeća i misli, no postoji mogućnost da ipak to kažu mrvicu prerano, no kako teško odustaju od veze, nema straha.

Lav će svoju izjavu ljubavi shvatiti vrlo ozbiljno i savjesno, pa će to biti prilično službeno napravljeno. Kako ne vole trošiti uzalud ni vrijeme ni riječi, jednom kad su to rekli smatraju da je to dovoljno za dugo, dugo vremena.

Djevica ne razmišlja o načinu kako će nekome izjaviti ljubav, pa će to ispasti prilično zbunjeno i smotano, no na kraju će biti simpatično. Nikad ne povlače svoju riječ, pa budite spokojni.

Vaga obožava velike riječi o svojim osjećajima, pa kad osjete da su u vezi koja ima nade, reći će cijelom svijetu da vole svog partnera. Kod njih je sjajno to što se ne zaljubljuju samo u ljude nego i u ljubav kao takvu, pa će biti na sedmom nebu.

Škorpion skriva svoje osjećaje sve dok nije potpuno siguran u njih, tako da nema šanse da nesmotreno i ishitreno izjavi ljubav. Stoga, budite spokojni - kad vam izjavi ljubav, znači da vas stvarno voli. 

Strijelac će vrlo rijetko izjaviti ljubav jer ih to na neki način sputava, pa od takvih izljeva osjećaja bježe kao vrag od tamjana. 

Jarac radi, riječi ga ne zanimaju, pa mu možete reći sto puta da ga volite, ako to ne pokažete djelom njemu to ništa ne znači. Ne čudi da i sami imaju taj pristup, pa će vam puno rađe pokazati kako vas vole umjesto da vam o tome govore.

Vodenjak će napraviti sve samo da ne bi morali javno priznati da vas vole, takve se riječi iz njih doslovno čupaju. Izravno pitanje - voliš li me donijet će vam najlukaviji diplomatski odgovor koji ste u životu čuli.

Ribe će vam priznati da vam vole kad ocijene da je situacija prigodna, a nakon toga im to nikad neće dosaditi izgovarati. No, od vas očekuju isto, tako da morate uzvraćati istom mjerom. Nezgodno je u svemu tome što se jedno jutro mogu probuditi i reći da su se upravo odljubile ...

Pročitajte i dnevni horoskop za sve znakove:

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Dnevni horoskop Ovan
 Dnevni horoskop Bik  Dnevni horoskop Blizanci
 Dnevni horoskop Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Dnevni horoskop Lav  Dnevni horoskop Djevica
 Dnevni horoskop Vaga
 Dnevni horoskop Skorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Dnevni horoskop Strijelac
 Dnevni horoskop Jarac
 Dnevni horoskop Vodenjak
 Dnevni horoskop Ribe
16.06.2014. 15:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh