« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 mjeseci
SAVJETI

Kako se ne zamjeriti u izolaciji

Od ljutnje i zamjeranja dolaze i problemi poput prejedanja ili alkoholizma, a anksioznost nam utječe na razmišljanje, stvara probavne probleme i uzrokuje nesanicu

Skulirajte se
Skulirajte se (Arhiva)
Više o

izolacija

,

svađe

U svim vezama - romantičnim, profesionalnim, obiteljskim ili financijskim - može prema nekome postojati osjećaj ogorčenosti zbog nečeg od prije ili iritacije i netrpeljivosti; a ako provedete godine bježeći od toga, primijetit ćete da vam zbog ljutnje trpi zdravlje, istaknula je životna trenerica i autorica Alexandra Jamieson.

Ona kaže kako od ljutnje i zamjeranja dolaze i problemi poput prejedanja ili alkoholizma, a anksioznost nam utječe na razmišljanje, stvara probavne probleme i uzrokuje nesanicu.

Podijelite svoje želje - vi trenutno možda sanjate da svi iz ove situacije izađemo zdravi, sretni i još bolje povezani, dok netko drugi može imati skroz drugačije želje i snove i više ga brine nešto drugo, Ipak, kad sve ovo završi, poručuje autorica, bit ćemo ponosni ako smo podržavali jedni druge i zajednicu u ovim stresnim vremenima. Na kraju se osjećamo snažnijima, otpornijima i sretni smo što smo svi dobro.

Podijelite što vas brine - ovaj dio razgovora služi za izlaganje svih briga i strahova i za mnoge je najlakši dio jer nam mozak ionako često traži probleme i usredotočuje se na sve ono što može poći po zlu, a izražavanjem najvećih strahova istima oduzimamo snagu i oni se polako smanjuju.

Recite svoje namjere - svi imamo drugačije namjere i u svakoj situaciji vidimo drugačije prilike. Razlike su dobrodošle jer primjećivanje razlika pomaže u izbjegavanju daljnjih problema. "Kad s nekim dijelimo svoje namjere, ističemo što nam je doista važno",  kaže Jamieson. I toga se treba držati.

01.04.2020. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  armando
  01.04.2020. 10:22
  ne valja se svadat
 2. avatar
  Cranberry
  01.04.2020. 11:08
  Uff
 3. avatar
  armando
  01.04.2020. 11:12
  ne valjase ljutit ili alkohol
 4. avatar
  Cranberry
  01.04.2020. 11:14
  Treba razgovarati o onome što te muči
 5. avatar
  armando
  01.04.2020. 11:21
  da točno pusaaa
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh