« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
TIPS & TRICKS

Kako prepoznati slobodnu ženu?

Zamislite svijet u kojemu sve slobodne osobe na čelu imaju slovo S, a one zauzete Z

Solo žene prepoznaju se ovako ...
Solo žene prepoznaju se ovako ... (Deviant Art)
Više o

udvaranje

,

govor tijela

,

žena

,

zavođenje

,

solo

,

slobodna žena

Ne bi li to učinilo svijet boljim mjestom? Ako ništa drugo, stvari bi bile jednostavnije, pogotovo za muškarce koji žele pronaći životnu družicu.

Nažalost, ne živimo u svijetu u kojemu je naša raspoloživost za suprotni spol označena na čelu. Otkriti je li žena koja vas zanima slobodna ili ne, zahtjeva malo detektivskog posla, a rezultati se možda neće pokazati kroz samo jedan razgovor. Zapamtite da ne postoji samo jedan znak koji vam govori je li slobodna ili ne - morat ćete potražiti nekoliko njih kako biste otkrili istinu.

1. Promatra ljude oko sebe - osim ako kronično ne voli promatrati ljude, a primijetite da očima ˝snima˝ cijelu prostoriju, možda biste joj trebali prići. Žene koje su zauzete, obično ne promatraju cijeli klub (osim ako ne traže nekog poznatog), jer ne izlaze van s namjerom da upoznaju novog muškarca.

2. Uspostavila je kontakt očima i smiješi vam se - kontakt očima obično je jedan od prvih znakova interesa. Ako ste ga uspjeli uspostaviti, onda imate šanse za upoznavanje.

3. Razgovara sa više muškarca u klubu - ako primijetite da razgovara s više muškaraca koji nisu iz njenog društva, to može značiti da je otvorena za razgovor i upoznavanje novih ljudi.

4. Druge parove promatra sa sjetom u očima - ovo je znak da se možda prisjeća dana kada je bila sretna u vezi. Tu trebate nastupiti vi i prići joj.

5. Govor tijela kaže sve - ako ste upoznati s barem nekim osnovama zavođenja, onda znate da govor tijela može reći puno o osobi. Ako je zauzeta neće se igrati kosom i zadirkivati muškarce. Stoga pokušajte promotriti slijedeće znakove: prekrižene ruke obično znače da nije zainteresirana, dok slučajno dodirivanje tijekom razgovora znači da postoji interes.

6. Otvorena je u razgovoru - ako započnete razgovor s kolegicom s posla, a ona vam kaže da ima psa po imenu Fido, voli kuhati, ide u teretanu svaki tjedan, te odlazi na tečaj slikanja, šanse da je slobodna poprilične su. Dva znaka to govore: ima puno slobodnog vremena te je vrlo otvorena i prijateljski raspoložena prema vama.  

7. Često izlazi van s prijateljicama - i zauzete žene izlaze s prijateljicama, no moraju pronaći vremena i za svojeg partnera. Ako vidite istu djevojku s prijateljicama više od jednom u istom klubu, unutar kratkog perioda vremena, velike su šanse da je slobodna.

05.09.2012. 17:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh