« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Kako osvojiti bilo koju ženu - bez problema!

Ženu treba nasmijati i napravili ste više od pola posla, kažu stručnjaci za veze koji su istražili žensku psihu i došli do zaključka da žene vole duhovite i vesele muškarce

Cvijet nije loša ideja, ali ...
Cvijet nije loša ideja, ali ... (Shutterstock)
Više o

savjeti

,

muškarci

,

zavođenje žena

Postoji li magična formula osvajanja koja će biti učinkovita u svim situacijama i na svakom mjestu? Većina bi rekla da je to nemoguće, no ekipa s portala TOI tvrdi da to uopće nije nemoguće i da oni znaju odgovor.

Za početak, humor na vaš račun je uvijek dobra stvar, jer žene vole i muškarce koji imaju ego pod kontrolom i nemaju problema s vicevima na svoj račun - ipak, pažljivo, da ne ispadnete premalo samopouzdani.

>> Savršeni savjeti za zavođenje >>

Dakle, ženu treba nasmijati i napravili ste više od pola posla, kažu stručnjaci za veze koji su istražili žensku psihu i došli do zaključka da žene vole duhovite i vesele muškarce. No, s druge strane, nije to tako jednostavno ...

Još jedan dobar savjet - budite originalni i nemojte citirati svoje omiljene komičare, prije ili kasnije će vas provaliti. Ako vam to baš i ne ide, pokušajte s uvodom "ovo mi je jučer ispričao frend, odvalio sam se od smijeha ..."

>> Što je potrebno za uspješno zavođenje >>

Za kraj, pratite njene reakcije. Iskren osmijeh dat će vam do znanja da ste na pravom putu ...

15.05.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh