« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
EH, DA ...

Kako muškarci potajno varaju žene

Muškarci neke stvaraju smatraju prilično normalnim i ne vide ništa čudno u njima, dok je njihovim boljim polovicama to prava katastrofa

Hmmm, gdje je to bio
Hmmm, gdje je to bio (Arhiva)
Više o

žene

,

prevara

,

nevjera

,

muškarci

Muškarcima je prevara nešto sasvim drugo nego ženama, tako da neke stvari smatraju normalnim i nevinim, a ženama je to teška izdaja. Recimo, ako ih ogovaraju nekoj drugoj ženi i pokušavaju riješiti probleme u svojoj vezi s prijateljicom. Osim što to obično vodi u pravu prevaru, žene će ovako nešto teže oprostiti nego seks.

Gotovo jednako loše primit će pregledavanje stranice bivše na Fejsu, jer ako vas nova draga ulovi, nećete to lako objasniti. 

Platiti kavu frendicama s posla je jedna stvar, ali to napraviti samo s jednom nekoliko puta već spada u kategoriju izuzetno sumnjivog. Još gore od toga bit će izlazak na "vaše posebno mjesto" s drugom ženskom osobom, ma kako to nevino na papiru bilo.

Za kraj, pazite kako dijelite komplimente. Vaša draga neće imati ništa protiv toga da drugim ženama komentirate odjeću i frizuru ako to radite i njoj, no ako nju ne primjećujete ...

18.03.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh