« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
HE HE

Jesu li dominantni muškarci privlačniji

Dominantni muškarci sigurni su u sebe, ne bune se kad žene izlaze same i uživaju u društvu prijateljica, svjesni da se nevjera može dogoditi bilo gdje i bilo kada

Frajeri bolje prolaze
Frajeri bolje prolaze (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

dominantni muškarci

Muškarci koji su dominantni privlačniji su suprotnom spolu, tvrde sva relevantna istraživanja, a da bi došli do tog statusa, morat ćete prvo poslušati savjet svoje mame, cure ili sestre koja vam u bijesu dobaci: Odrasti već jednom!

Što ćete dobiti tim famoznim odrastanjem? Povjerenje ženskog spola, što će vam u životu donijeti puno dobroga. Naime, ako dođete u određene godine i ne sazrite na vrijeme, ne preuzimate odgovornost niti za sebe niti za druge, nespremni ste se suočiti sa životom i ne možete se prepustiti jednoj osobi.

Žene traže oslonac u životu, sigurnost i povjerenje, što nezreo muškarac jednostavno nije u stanju pružiti. Stoga, kad vam dođe u glavu da biste trebali malo poraditi na sebi, morate pokazati volju i snagu za vođenjem u vezi. 

Dominantni muškarci sigurni su u sebe, ne bune se kad žene izlaze same i uživaju u društvu prijateljica, svjesni da se nevjera može dogoditi bilo gdje i bilo kada. 

Stoga, kad sve skupa zbrojite, prilično je pametno odrasti ...

19.03.2014. 20:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh