« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
NEOČEKIVANO :)

Kako muškarci mogu produžiti život

Recept za dug život vjerojatno svi znate na pamet - zdrava hrana, minimum alkohola, puno kretanja ... e, prevarili ste se, danas vam donosimo jedan puno bolji!

Samo vjernost pali :)
Samo vjernost pali :) (Arhiva)
Više o

seks

,

dugovječnost

,

muškarci

,

dug život

Muškarci žele duže živjeti, jednako kao i žene, no onaj dio oko zdravog načina života koji uključuje zdrave namirnice, minimum alkoholnih pića i vježbanje malo teže pada na plodno tlo kod jačeg spola.

No, zato imamo jednu sjajnu i jednu, hmmm, malo manje sjajnu vijest za sve muškarce - dug život vam je na dohvat ruke i na način koji ćete sigurno obožavati, ali ima jedan uvjet koji će vam malo smanjiti entuzijazam.

Talijanski znanstvenici tvrde da je ključ dugovječnosti kod muškaraca - aktivan seksualni život, no jedino u slučaju da su vjerni svojim partnericama.

Naime, samo tako mogu smanjiti rizik za kardiovaskularne probleme i proizvoditi više testosterona, što će regulirati razine šećera u krvi i smanjiti rizik za pojavu dijabetesa. 

S druge strane, aktivni ali i nevjerni muškarci imaju puno veći rizik za dobivanje srčanih bolesti jer će im nevjera podići razine stresa, što će još dodatno zakomplicirati njihovo zdravlje.

Ukratko - recept je tu, a na vama je da ga se striktno držite ...

21.10.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh