« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Kako biti privlačan muškarac

Brijte redovno bradu, hodajte uspravno, oblačite se pristojno i budite zdravi, a osim toga, budite pozitivni, ugodni i prijateljski nastrojeni

Još samo da se obrijao...
Još samo da se obrijao... (Arhiva)
Više o

muškarac

,

privlačnost

,

privlačan muškarac

Privlačnost je muškarcima važna jednako kao i ženama, samo bi naivci tvrdili drugačije, no frajeri su sigurni da je osobnost ono što djeluje na to kako nas drugi ljudi vide i doživljavaju.

Uz to, samopouzdanje i društvena inteligencija također utječu na  atraktivnost, strast i misterioznost kod potencijalne partnerice, a to nas često brine kad razmišljamo o potencijalnim vezama.

1997. započelo je istraživanje o tjelesnim karakteristikama koje najviše privlače suprotan spol. Namjera je bila otkriti važnost nepromjenljivih karakteristika poput figure i crta lica nasuprot onim promjenljivim, poput oblačenja i dotjerivanja. Pitali su se što je to što osobu čini atraktivnom?

Suprotno čestom vjerovanju, pravilan nos, savršena figura ili klasičan izgled lica nisu ni približno važni koliko oni aspekti naše osobnosti koje lako možemo promijeniti. Male stvari koje su pod našom kontrolom su najatraktivnije od svih karakteristika. 

U istraživanju su najbolje ocijenjene osobe koje su označene kao one koje "vode brigu o sebi". To je uključivalo "promjenljive" odlike, poput češljanja, brijanja, lijepog oblačenja i održavanja zdrave težine...

Dakle, nije vam potrebna plastična kirurgija, svakodnevni odlazak u teretanu niti kompletan remont tijela da biste bili atraktivni.

Ostale karakteristike, koje su prema istraživanju, bile "atraktivne" su muževnost i ugodna osobnost.

Znači ako želite biti privlačni atraktivni, to je mnogo lakše nego što mislite. Samo brijte redovno bradu, hodajte uspravno, oblačite se pristojno i budite zdravi.

Za kraj, budite pozitivni, ugodni i prijateljski nastrojeni - jer je to ono čime ćete privući suprotan spol.

06.06.2017. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh