« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
HE HE

5 znakova da će vam draga uvijek biti zgodna

Želite imati privlačnu suprugu do kraja života? E, za tako nešto morat ćete obratiti pažnju na sljedeće stvari, a u nekima i pripomoći

Gledajte punicu :)
Gledajte punicu :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

majka

,

izgled

Izgled je, onako na prvu, važniji ženama nego muškarcima - što zapravo nije istina, jer ne bi inače muškarci u srednjim godinama "mijenjali" svoju dugogodišnju za neku mlađu. 

Ako želite da se možete ponositi izgledom svoje drage i nakon desetljeća veze, morat ćete na vrijeme obratiti pažnju na ove znakove:

Majka - mnogi vjeruju da se ženski izgled u nekim godinama može procijeniti po izgledu njezine majke. Ako joj majka u starijoj dobi i dalje izgleda dobro, imate sreće. Genetika tu ima veliku ulogu, ali naravno nije presudna. Ako joj majka i nije u najboljem izdanju, još uvijek postoji nada, jer možda se ona neće htjeti zapustiti i vodit će brigu o sebi i u kasnijim godinama. 

Ne mijenja se - premda ima neke loše navike, ona izgleda jednako kao i na fotografijama s maturalne večere. Ako imate sreće, to znači da su najbolje godine pred vama. Neke žene jednostavno izgledaju bolje s godinama. Genetika ovdje opet igra ključnu ulogu.

Plastična kirurgija - svjesna je činjenice da je ljepota prolazna, te je slobodnog duha i liberalnih stavova, naravno i financijskih mogućnosti. Ako prihvaća da joj je i plastična kirurgija opcija, možete biti sigurni da će i u starijoj dobi dobro izgledati. 

Prijateljice - žene su ponekad poput klonova koji svi govore istim jezikom. Budimo iskreni, ovo možemo reći za bilo kojeg pripadnika neke grupe. Dobra je stvar to što će je prijateljice poticati da izgleda bolje, jer srećom, sve one dijele savjete o ljepoti i kozmetici. Radi se naravno i o natjecanju. Niti jedna žena ne želi izgledati manje atraktivno u svojem krugu prijatelja. 

Vodi računa o sebi - briga za tijelo i izgled nije strana vašoj ženi. Također izbjegava stvari i aktivnosti koje bi se mogle odraziti na njezinu ljepotu u kasnijim godinama. Vodi brigu o koži, ne prži se na suncu i dovoljno se odmara. Uz to si ponekad priušti i manikuru, masažu i slično. Hrani se zdravo i pije mnogo tekućine, a tijelovježba joj također nije mrska. Dovoljno da znate kako će sačuvati dobar izgled i za 20 godina. 

05.06.2017. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh