« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
EH, DA ...

Kako bi trebao izgledati prvi spoj?

Vjerujemo da su nova vremena donijela neka nova pravila, no jednako tako smo sigurni da ne možete promašiti s nekim dobrim, starim trikovima

Neke stvari ne treba mijenjati
Neke stvari ne treba mijenjati (Arhiva)
Više o

žene

,

prvi spoj

,

muškarci

,

pravila

Prvi spoj nekad je bio prilčno komplicirana stvar koja se s godinama i društvenim mrežama pretvorila u nešto čudno, nejasno i ne baš toliko važno kao što je bilo ... no, je li to dobro? Mi tvrdimo da - nije.

Znači, što treba napraviti? Za početak, pozvati ženu na spoj - ne SMS-om, ne porukom na Fejsu ili Twitteru, nego uživo. Zašto? Zato što je to - pristojno.

Nadalje, obucite nešto makar ispeglano - prvi spoj treba biti predstavljanje sebe u najboljem svjetlu, a to što ste vidjeli milijun fotki te osobe na društvenim mrežama nema nikakve veze - bit će lijepo vidjeti da ste se potrudili.

Da, donesite cvijeće - možda jest staromodno, ali ne zaboravite, žene obožavaju dobivati cvijeće. Odaberite neko romantično mjesto, a ne kafić u kojem se vi osjećate ugodno i u koji se možete vratiti ako spoj ne uspije.

Za kraj, još jedna old school stvar - otpratite je kući. Pješke, tramvajem, busom, odvezite je autom, nije važno kako, važno je pokazati da ste džentlmen.

I to je to, nadamo se da nije teško ...

 

16.07.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh