« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
HE HE

Kakav smisao za humor imaju znakovi horoskopa

Svaki znak horoskopa ima neki svoj poseban smisao za humor koji se lako može prepoznati, pa evo karakteristika

Tko priča bolje viceve, Blizanci ili Strijelci? :)
Tko priča bolje viceve, Blizanci ili Strijelci? :) (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

humor

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

smisao za humor

,

znakovi horoskopa

Ovan je agresivan znak pod vladavinom Marsa, pa mu je i humor prilično okrutan jer voli ismijavati druge. Karakterizira ga glasan smijeh i neobuzdane šale koje ne prihvaća na svoj račun.

Bik ima suptilan humor koji je uvijek u granicama pristojnosti i u skladu s okolnostima, što je blagodat koju mu daje vladar Venera. Može i prihvatiti šalu na svoj račun.

Blizanci se obožavaju šaliti, a šale su im u skladu s karakterom - sve od prostih do intelektualnih, jedino izbjegavaju zlobne. 

Rak puno radije sluša šale nego što ih zbija, a kad to i radi izbjegava biti vulgaran, jer porodičan čovjek poput Raka zna da riječi mogu povrijediti druge.

Lav voli biti u centru pažnje zbog svega, pa tako i zbog šala koje će sipati iz rukava jer može biti izuzetno duhovit kad to želi.

Djevica nije tip za šalu, teško se i nasmiju na neku jer ih stalan osjećaj manje vrijednosti sprječava da se dobro opuste. Lako je znati kad ste zadobili povjerenje Djevice - u vašem se društvu uvijek glasno smije.

Vaga zna biti izuzetno neozbiljna i nasmijavati sve oko sebe, a kako je i njima Venera vladar, izbjegavat će vulgarnosti. 

Škorpion je, unatoč svojoj tajanstvenosti, prilično duhovit, a zaštitni znak mu je genijalan crni humor kojim ne štedi nikoga, pa ni sebe.

Strijelac je izuzetno duhovit i uvijek će nasmijavati cijelo društvo, jer mu njegov vladar Jupiter daje urođeni smisao za humor i zarazni optimizam. 

Jarac teško razumije šale, što je teret koji mu je podario vladar Saturn, a glavni je problem njegova prevelika ozbiljnost koja mu ne dozvoljava da se opusti i glasno nasmije.

Vodenjak mijenja raspoloženja dovoljno često da nikad ne znate hoće li se smijati s vama, ali ipak prihvaća sve vrste šala, pa i one na svoj račun, bez ikakve zamjerke. 

Ribe se smiju tuđim šalama i svojoj muci, jer same po sebi nisu pretjerano duhovite, a dobra strana njihovog karaktera je to što se znaju smijati svojim zabludama. 

Pročitajte i dnevni horoskop:

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Dnevni horoskop Ovan
 Dnevni horoskop Bik  Dnevni horoskop Blizanci
 Dnevni horoskop Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Dnevni horoskop Lav  Dnevni horoskop Djevica
 Dnevni horoskop Vaga
 Dnevni horoskop Skorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Dnevni horoskop Strijelac
 Dnevni horoskop Jarac
 Dnevni horoskop Vodenjak
 Dnevni horoskop Ribe
19.06.2014. 16:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh