« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
ZANIMLJIVO :)

Kakav je savršen muškarac iz ženske perspektive

Idelan muškaraca vatren je kao Španjolac, romantičan kao Francuz, s novcem barata kao Nijemac, zdrav je kao Šveđanin, duhovit kao Britanac i oblači se kao Talijan

Savršen muškarac?
Savršen muškarac? (Arhiva)
Više o

muškarac

,

savršen muškarac

,

žensko mišljenje

Muškarci bi napravili gotovo sve kako bi se svidjeli ženama, pa nije loše znati kako to izgleda iz perspektive ljepšeg spola, tj. što se zapravo traži.

Kad žene sanjare, onda to izgleda ovako: idelan muškaraca vatren je kao Španjolac, romantičan kao Francuz, s novcem barata kao Nijemac, zdrav je kao Šveđanin, duhovit kao Britanac i oblači se kao Talijan. 

>> Kako izgleda idealan muškarac za brak >>

E, kad se vratimo u stvarnost, situacija je potpuno drugačija i žene traže različite stvari u različitim godinama. Tako, primjerice, žene u dobi od 18 do 24 godine traže duhovite muškarce koji su uvijek za akciju. U time je godinama zabava na prvom mjestu, pa moraju imati i isti glazbeni ukus i voljeti iste filmove.

>> Kako znati da ste pronašli savršenog muškarca >>

Sljedeći raspon godina, od 25 do 34, traži ambiciozne muškarce koji se trude napraviti uspješnu karijeru, dok žene od 35 do 44 godine traže starijeg muškarca.

Stvari se prilično drastično mijenjaju s 45 godina kad žene traže mlađe muškarce, a potpuni preokret događa se nakon 55. rođendana kad u fokus zanimanja dolaze kompatibilini muškarci istih godina

Eto, podaci su tu, a vi se prilagodite ....

14.02.2016. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh