« Žene
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
DRAGI ...

Kako znati da ste pronašli savršenog muškarca?

Naći svog princa na bijelom konju u ova sumanuta vremena nije baš tako jednostavno, tako da treba dobro otvoriti oči

Kako znati da je on taj? :)
Kako znati da je on taj? :) (Dreamstime)
Više o

žene

,

partner

,

savršen muškarac

,

idealan muškarac

Savršen muškarac ne postoji, reći će mnoge žene i to je vjerojatno istina, jer teško da netko može zadovoljiti sve i najmanje detalje ženskih snova, no zapravo nije nemoguće da se nađete vrlo blizu ideala, a da jednostavno niste dovoljno otvorili oči i shvatili da je upravo on taj koga tražite.

>> Žene ipak traže savršenog muškarca >>

Recimo, imate novog partnera, sjajan je, obasipate ga porukama o svim detaljima svog dana, a on vam pošalje samo jednu tipa "kaj ima"? Naravno da ćete poluditi, no ne brzajte - istraživanja su pokazala da je količina poruka koja stiže od muškaraca obrnuto proporcionalna zaljubljenosti - što je zaljubljeniji, manje poruka šalje jer želi to sve čuti uživo.

>> Kakav treba biti savršen muškarac >>

Jedan od najboljih pokazatelja da je on prava osoba za vas je mala gesta koja govori više od tisuću riječi - hodate cestom i on vas uzme za ruku. To je za muškarca ultimativni izraz zaljubljenosti, stoga ne podcjenjujte takve male geste velike ljubavi.

>> Osobine savršenog muškarca >>

Snažnu poruku šalje i dovođenje svoje drage u omiljeni kafić - to je obično njegov drugi dom u kojem se osjeća sigurno, udobno i zaštićeno, pa ako i vas dovede tamo, znači da računa s vama u dugom periodu života. Nakon toga obično slijedi pritiskanje da počnete živjeti zajedno i možete biti sigurni da ste odabrale pravog. 

18.06.2014. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh